Zekimurendebizigorecekmi SinemB sizinki küçük daha o zaman sadece yulaflı muzlu yapabilirsin mesela :) yada irmik muz olur irmik elma olur yulaf elma olur severler genelde .. mamasını da en son piştikten sonra toz şekilde katıp karıştırabilrisin besleyiciliği artar böylelikle :)
SinemB Zekimurendebizigorecekmi bunları mamasına mı karıştırayım yoksa elma irmik karıştırıp direkt mi vereyim
Zekimurendebizigorecekmi SinemB Yulafı pişir canım biraz sulu bırak ve içine muz ve mamasından ilave ederek verebilirsin :) mama yüksek ıısıda pişmemesi gerektiği için ben öyle yapıyorum
Adeviyee Snmtt canım tok uyutmaya zorlama aç değildir alışkanlık yapmıştır denemedim ama azaltmayı öneriyorlar her gün daha az mama veriyorsan mama emziriyorsan daha az emzirmeyi yavaş yavaş
Adeviyee Snmtt canım İnstagram da Tunalı hayat diye bir sayfa var güzel tavsiyeler veriyor incele istersen işine yarayabilir
Nnil Snmtt işte biberonla uyuması doğru değil ek gıda da anne sütü de mama da yatmadan 1saat önce verilmeliymiş. Ben duydum onu suyu artır mamayı azalt her gün biraz daha fazla su koyunca su içmek için uyanmazmış artık
Snmtt Nnil başka türlü zorlanıyoruz malesef su da verdiğim zamanlar oldu ama faydası olmadı ve sürekli çiş yaptı daha da zorlandık. Mama,biberon bizim için iyi ama 1 kez vermek istiyorum sadece
Nnil Cilginmomy uyurken belli bir saatte emzirmek. Uyandirmasan emiyor yine uyuyor boylece daha uzun uyuyor