DDERYAA İkinci ay bebek aşısından korkuyorum .Ateşlenme vesayre şeyler olabilicegi söylendi.bilgisi olan yazabilirmi.etkilerini?
jap DDERYAA ateş ihtimali her aşıda var korkutma kendini. Belki bebeğin de ateş yapmıcak. Kızım da menenjit aşısının ilk dozu hariç hiç bi aşı ateş halsizlik vs yapmadı çok şükür
Olric11 DDERYAA perşembe günü olduk her bebek farklı bizde ateş oldu huzursuzluk ve iki gün kolunu tutarak ağladı calpol yazdı doktorumuz atlatdık şükür
Oykununannesii12 DDERYAA bizim de aşıdan 5 6 saat sonra huzursuzluk acı oldu ama ateş falan olmadi. Şükür ertesi gün daha da iyi oldu
Busra3246 DDERYAA hiçte bişey olmadı aşıdan sonra hemen 1 çay kaşığı calpol verdim huzurlanmadı bile korkma
Minikoazra Biz yaptirdik cuma gunu bu ayda olan ates yapmiyormus ama 4.ayda yapilcak olan ates yapiyomus,rahat gecti cok sukur onlem amacli bir cay kasigi calpol vermemi soyledi ebe bende oyle yaptim
Gorkemkc Minikoazra size ateş yapmıyor diye kim söyledi bilmiyorum ama her aşısının ateş yapma olasılığı var benim bebeğimin 2. Ay aşısında huzursuzluğu yoktu ama ateşi az çıkmıştı 4. Ay aşısında ise yani 2. Dozunu vurulduğunda ise ateşi daha çok çıktı ve huzursuzlandı.Her aşıdan sonra ateş çıkma olasılığı var bu yüzden eğer yoksa evinide calpol bulundurmanızı öneririm.
Gorkemkc Busra3246 Aşıdan hemen sonra vermişsiniz ilacı ama belirtmek isterim yanlış bi uygulama olmuş.Ateş düşürücü yani calpol ateş 37.5 in altındayken verilmemeli.
DDERYAA Busra3246 2aylık bebeklere calpol veriliyormu.saglık ocagı mı dedi calpol verin diye? Eczaneden alayım önlem amaçlı bulunsun evimde
Mine0ela 4 aylığız ve çok şükür korktugumuz bütün aşıları yaptırdık ama endişelenmeyin ki hiçbir şey olmadı . Bizde ates dahi olmadı .iğneyi batırıp çıkarana kadar ağıt sonra susuyorlar
Busra3246 DDERYAA aynen kuzum veriliyor hatta aşıdan sonra rutin kontrole götürdüğümde doktoru yazmıştı
Cmle24 DDERYAA gündüz 2 de yaptırdım gece 12 de 38.5 e kadar ateş gördüm calpol verdim yarım saatte indi ateş anında uykulu ve iştahsızdı gerisinde sorun olmadı canım
Gamze_11 Yarın bizim de 2 aylık aşımız var ben de korkuyorum inşallah sakin geçer calpol ver diyorlar da bazıları gitmeden bir çay kaşığı ver diyor kimisi de sonra ver diyor bilemedim
Gorkemkc Mugeb44 evet ağrı kesici ateş düşürücü olarak geçiyor ama bana doktor 37.5 olursa verebilirsin calpol u demişti