Mirve0109 Merhaba bebegım 5,5 aylık tadımlara baslamak istedım 1 çay kaşıgı kadar avokado verdım fakat oldugu gıbı ve 3 saat oncekı yedıgı mamayıda kustu normal bı durum mu ?
OzgeMustafaBulut Mirve0109 başka tattırğın bişeyle karıştırarak verebilirmişiz bizde yeni başladık patatesi kustu 🤦🏻♀️
Efem Mirve0109 bizde bugün yoğurdun 2. Günündeydik çok kustu yedikten sonra acaba alerjisi mi var ki?
Zeynepeymen Mirve0109 tabikide normal anne sütü mama dısında yeni tatlatla tanısıyor hem kendısı hem midesi zmnla alısacktır
Tgb05 Nasil verdiniz . Benimde bebegim 5.5 aylik ve bugun ilk defa verdim. Avokadoyu ezdikten sonra anne sutu aliyorsa anne sutu degikse formul mama katarak biraz sulandirabilirsiniz
Mirve0109 @Tgb05 mamayla sulandırdım aslında ama dedıgım gıbı sadece avakodayı degıl önceki yedıyi mamayla bırlıkte cıkardı 😔
Cansuu1 Kizlar hemen ilk kusmada kötü dusunmeyin tadi degisik geliyor ilk defa biberon disinda birseyle besleniyor ve hic alisik olmadigi bi tat. Kustuysa endiselenmeyin biraz o besine ara verin sonra tekrar deneyin. Ben de yeni ek gidaya basladim. 1bucuk hafta oluyor. Corbasindan tut kabak yemegine kadar hersey veriyorum. Henuz hic kusmadi. Yardimci olabilirim sorulariniz icin