Ipek02 Mervenbal benimde bi ara azalmıştı canım günde 2 3 litre su iç tahin pekmez ye her gün 2 yumurta tüket ve uyumaya çalış sürekli emzir memede vakit geçirsin bu sayede göğüslerin hep uyarlanacaktır imkanın var mamajoo nun süt sağma makinesini al sürekli onunla uyarla bende çok işe yarıyordu Canını sıkma hep sütün varmış gibi düşün senin sütünün tek damlası bile çok kıymetli hep bunu düşün ve motive ol
Mervenbal Sizlere cok teşekkür ediyorum sevgilini anneler, özellikle duyarlılığınız icin. Tavsiyelerinize uyacağım ama umarım geç kalmamışmışız çünkü bugün cok cok az geldi sütüm 😢 sevgilerle 💐
patilianne Mervenbal sağmaya devam devam edin 52 günlük oğlum biberona alılştı çok aç olursa azıcık emiyo ben sürekli sağmaya devam ediyorum sütüm artıyor aksine
Cgdmltr93 Mervenbal gece emziriyor musun? Mama veriyorum diye emzirmemezlik yapma karnı tok olsa bile emzir. Bol su iç ve sürekli emzir gece daha çok emzir. Emzirdikçe çoğalır. Mama vermek sütü azaltır mamayı azalt ve bolca emzir
Eminos Mervenbal mamayi kademeli azaltip emzirmek sagim sutu artirmaz emzirmek sutu artirir 21,5 aylik oglum halen emziririm
sevval_5481 Mervenbal canım mama verdiğin sürede emzirmeyi azalttıysan o etki etmiş olabilir o yüzden bol bol emzir 3 ara 3 ana öğün şeklinde beslen ve uyuyabildiğin kadar uyu emin ol çok fark edicek
Mervenbal Sevgili anneler, derdimi paylaştığım gibi mutluluğumu da paylaşmak istedim. Sütüm cok şükür yavaş yavaş da olsa geri gelmeye başladı. Anneler icin malt içeceklerden aldım ikinci günde geldi 🙏🏻🙏🏻 Hepinize ayrı ayrı cok teşekkür ederim 🥰 💐