Ege5159 Merhaba anneler oğlum 48 günlük çok Gazi var sur ürünleri tüketme dedi dr soğan da yemiyorum sadece sabahları yumurta yiyorum bazende akşamları acaba yumurta gaz yapar mi? Eğer yapıyorsa Haşlama yada tavada pişirme fark eder mi gaz icin😒
Kuzeyin_annesi0 Ege5159 benim oğlumda 48 günlük gaz sancısından artık gece uykularını kaçırmıştık kullandığımız gaz damlası fitil hiç biri fayda etmedi en son bir çocuk doktorunun tavsiyesiyle gaz için bir şurup aldık Allaha binlerce şükür oğlum rahatladı ve gece uykusu düzene girdi 🧚♂️ Şrubun adı Aguline çocuk doktorunuza sorabilirsiniz 🙂
Alinduru Ege5159 alerji yaparsa alerjiye bağlı gaz da yapar. Süt ürünleri tüketme demesinin sebebi alerji olabilir mi?
Ege5159 Kuzeyin_annesi0 soracağım çok sağolun bizde çok damla kullandık sab simplex relactaz vs ama Gazi bitmedi hala
Ege5159 Alinduru muhtemelen öyle düşündü çünkü gazi çok dediğimde süt ürünü yeme dedi bende sabahları falan tereyağ yiyordum acayip şekilde gün icinde ayran içiyordun süt yapsın diye onları bıraktım biraz rahat etmişti ama bugün çok kötüydü ne yedigimi düşündüm yumurta dedim acaba o mu mahvetti gününü yavrumun
Toprakruzgar Ege5159 süt alerjisi varsa yumurtada tetiklenebiliyor sanırım benim oğlumda öyle doktor süt ve süt ürünleri tüketme dedi ama yumurta yiyince oğlum çok huzursuz oluyor bende yemiyorum ikisinide