Shafi İyi akşamlar kizlar.Bebeğim 5 aylık fakat dönmüyor yuvarlanmiyor sirt üstüne.Bunu ne zaman yapmali?
Caglaa Shafi erkende yapar geçte. Mesela kızım tam 6 aylık oldu döndü, oğlumda 4 ayına girmeden döndü. Oyuzden her bebek farkli 1 saat sonra bile bakmışsın dönebilir.
1yaramazannesi Shafi bebeğimiz kız mı erkek mi genelde eskiler kız bebek geç döner oğlan erken döner der bence doğru benim oğlum 3 buçuk aylıkken döndü bi tanıdığının kızı 5 buçuk aylıkken
ErkekkAnnesii Shafi canım endişelenme normal her bebek bir değil gelişimleri farklı bir anda oluyor herşey zaten siz gene onu teşfik edecek şeyler yapmayı deneyin daha iyi oluyor bu şekilde teşfik etmiş olursunuz
Esin3 Shafi benimde kızım var bugün tam 5 aylık oldu ama hala donemiyor yan çevriliyor sadece bence sorun teşkil edicek bı durum değil her bebeğin gelişimi farklıdır 🥰
Tuba_7820 Benimkide beş aylık ve dönmüyor yan çeviriyor ama tam donemiyor oysaki 3 aylıkken dönmüştü bir daha dönmedi her bebeğin farklı zamanı demekki canı ne zaman isterse şuan yerde daha çok vakit gecirttirip kendim yardımcı oluyorum donmesisne
Cnsuduru Benim Kızım 11 aylık oldu hala dönmüyor ama 3 Aydın yürüyor. Her çocuk dönecek emekliyecek diye bir şey yok
Htckync 4.5 aylık sadece bezini açınca yanına dönüyo yoksa balak gibi yatiyo yavrum hiç gayret yok😂😂😂
Shafi Htckync aynen ya bu gün güzelim yavrucagimi bir saga bir sola 😀😁😆 donmem diyorrrrrrrrr yan gelip yagiyor🤪
Hlalg Shafi valla ben bu konuları hiç takmıyorum kızım 6 ayını geçiyordu döndüğünde etraf yedi bitirdi beni bu dönmüyor mu diye şimdi 10 aylık olucak nerdeyse yürüyecek tutabilene aşkolsun bence hiç dert etme bi gecede güncelleme geliyor bebeklere sabahına yapmaya başlıyorlar anlayamıyorsun😂
Tuba Shafi her bebeğin gelişimi farklıdır. benim iki oğlum var. biri 2,5 aylıkken dönmeye başlamıştı. diğeri de çarşamba 5 aylık olacak ve dönmüyor henüz☺️