Esilaprenses Kızlar kızım 1 yaşına girdi şimdi süt verebilirim ama nasl olcak gece versem rahatsız eder mi ? Yada gün içinde sütün içine ekstra bisey katmam gerekir mi sevmesi icin kilo aldırır mı sizce sorular sorular 🙄
hankardeslerr Esilaprenses Canım bizde yaşımıza girdik. Ben mesela süt, bebe bisküvisi,elma,muz,ceviz,keçiboynuzu pekmezi karıştırıp veriyorum. Çok seviyor🥳
yildiz7 Esilaprenses günde 2bardak süt içebilir canım içine bal yada keçiboynuzu pekmezi koyabilirsin canım ama akşam verme bence gün içinde verirsen daha iyi olur
HYagmur Esilaprenses 2 yaşına kadar süt önerilmiyor sütten elde edilen ürünler daha faydalı olduğu için onları tüketmesi öneriliyor daha çok kızım 1.5 yaşında sadece omletlere keklere çorbalarda yemiş içmiş oluyor onun dışında hiç direk vermedim zaten sık sıkta sütle yaptığım şeyleri vermiyorum ayda 1 2 falan 😊
1Anneve1Bebek Esilaprenses gündüz bi dene kimi bebekte ishal yapıyo vs. Gündüz dene baktın problem yok akşam verebilirsin muz ezersn içine keçiboynuzu yada biraz bal
yildiz7 umut_mirhan65 yarim avokado yarım muz 2yemek kaşığı yoğurt ekle 1tatli kaşığı ruşeymi 1olcek ekmek ekle birazcık kilo alır hemde severek yer canım 🥰
hankardeslerr Esilaprenses Sütü ılık yapıyorum sonra hepsini bir kaba koyup blender’den geçiyorum öyle veriyorum canım tadı zaten çok güzel oluyo artanı kendim yiyiyorum 😄
yildiz7 Esilaprenses gece edebilir canım önce sindirim sistemleri alışması lazım süte o yüzden gündüz ya da sabah tavsiye edilir gün içinde hareketli olduğu için çabuk sindirir ama gece rahatsız olur