Evooiboo Kızlar benim gibi bebeğini tek başına duşa koyan var mı varsa nasıl yapıyorsunuz ? Ben doğduktan beri tek yıkıyorum eşim çok geç geliyo bekleyemiyorum altı aylık olucaz artık aşırı hareketli tek başıma zapt edemiyorum bide kafasına su dökerken nefesini tutuyo çok aralıklı kafaya su dökerek yıkayabiliyorum benim gibi olup önerisi olan varsa böyle alalım fikirlerinizi 🙂
Deletedmom4 Evooiboo elimi başında tutuyorum suyu dokktuğum. gibi arkaya atıyorum ki yüzüne gelmesin o şekilde dikkat edebilirsin
Deletedmom62626 Evooiboo kucağımda yikiuorum ben annem olmuyor bazen yanıma puseti alıyorum hemen sarıp pusete koyuyorum
dertlikerkenez Evooiboo bebeğiniz oturabiliyorsa eğer babyjem bebek banyo oturanını tavsiye ederim. 6,5 aylıkken kullanmaya başladık. Duşa kabinin içine koyuyorum, yere sabitleniyor ve önüne bir kova içerisine banyo örneği vs koyuyorum o oyalanırken ben yıkıyorum.
Htckync Ben kucağımda yıkıyorum ama eşime veriyorum cikarken tutuyo hemen ben çıkıp giydiriyorum cok rahat oluyo kucakta
Evooiboo Deletedmom4 bi elimle koltuk altlarından bedenini sarıyorum tutmak için bi elimde de Maşrapa su döküyorum kafasına tekken tutamıyorum ki🙁
Evooiboo dertlikerkenez hemen bakıyorum oturuyoruz çok şükür dik durmayı sevsek de 🙂 çok teşekkür ederim
Deletedmom4 Evooiboo işte cnm ben küvete biraz su koyuyorum bide top ve oyuncak koyardım yani o oynardı bende o ara yıkardim altina birsey koy ki kaymasin şuan 29 aylık ve heo tek o skeilde yıkadım 🙏
DamlaTa Evooiboo canım ikinci defa yıkandı duşakabinde. Bugün duşakabinin içine oturdum bağdaş kurdum. İki bacağımın ortasına koydum devrilmesin diye. Fiskiyeyi ayarlamısyım zaten, bedenini yıkadım once sonra saçlarını. Eşimde yanımdaydı ara ara fiskiyeyi o tuttu. Duruladıktan sonra havluya sardı götürdü.
Deletedmom4 Evooiboo inşallah faydasını görürsün cnm ama bak az su olsun poposunu kapatsın yeter ve altına muhakak bisilet koy kaymasin kayarsa bu sefer korkar 🙏bide oyun oyna onla su ile elini falan vur topu vur ki zevk alsin 🙏
Nltka Banyo filesinde yatırıp yıkıyorum 9 aylık oldu bir gün fileyi yırtacak 😂 ama burada mama sandalyesine oturtup yıkıyorum diyen görmüştüm mantıklı geldi hem mama sandalyesinde yıkanıyor hemde rahat
Evooiboo Nltka file de duruyosa çok şanslısınız 🙂 mama sandalyesi de iyi fikir biz kadınlardan ne fikirler çıkıyor maşallah valla
Goktugunannesiseda52 Evooiboo Valla hep tek yıkadım koydum küvetinin içine bir elimle tuttum diğer elimle sabunlayıp su döktüm biraz zorlandım ama şükür şöyle böyle geçti 21 aylık oldu şimdi felâketiz aşırı eğleniyor banyoda nefes tutma olayı bizde hala var kafasını yıkarken azıcık azıcık su döküyorum yıkanıyor işte 😊
Evooiboo Goktugunannesiseda52 oy maşallah 🙂 ilk günden beri tek yıkıyorum en fazla dört beş kere babamız evde oldu küçükken ne rahatmış yıkaması 🙂
Yenidennn Evooiboo 4 aylıktan beri tek yıkıyorum bebeğim sudan korkan bi bebek ancak tek yikadigim zaman daha iyi yıkadım ve bebeğim hiç ağlamadı. Kafasına dökerken kafasının biraz arkasından döküyorum suyu elimle de ovalayıp duruluyorum böylece yüzüne gelmiyor. Fileye koyuyorum ben bu arada 8 aylığız
Csates Evooiboo bebeğini oturtmaya başladysan cnm banyo için bebek oturakları var yaz İnternete Bn onun içine oturtup yıkadım hep içinde kendini sağa sola atamıyor çok güzel bir şey yani herkese tavsiye ederim