Aliashalley Merhaba guzel anneler.Bebegim 3 aylık olmak üzere. 2 haftadır 7 günde bir kaka yapıyor. Anne sütünden başka bisi almıyor,huzursuz da görünmüyor ama benim içim hiç rahat değil. Neden böyle oldu, ne yapmak lazım nolur yol gösterin
DyguHlya Aliashalley anne sütü alan bebekler 10 güne kadar yapmadığı oluyormuş bugün doktorum söyledi
Sltn01 Aliashalley benim günde 3-4 kere yapıyor 2. Ay 15 günlük acaba benimkimi fazla yapıyor siz öyle yazınca bende bizimki fazla geldi kaka sıklığı
Tunamiko Aliashalley benim bebeğimde günde 5 6 kere kaka yapıyor. doktor günde bu kadar da yapabilir hafta da bir defa da yapabilir ikisi de normal demişti.
1yaramazannesi Aliashalley benim bebeğim anne sütüyle değil ama mamayla besleniyor başlarda aptalım kullanırken nerdeyse her gün yapıyordu ve kilo alımı gayet iyiydi bildiğim kadarıyla içtiği yarıyorsa hergün yapar bi ara sma mama aldım haftada bir yapmaya başladı ve o ay 350 gr aldı yaramıyor olabilirmi kilo alımı nasıl
kenanihal2020 Sltn01 benim kızım 7-8 kez bile yapıyordu o aylarda normal yani endişelenmeyin 🌸doktor çok emdiği için sık yapıyor demişti
Aliashalley kenanihal2020 7-8 kez yapması da ishal olduğunu gösterir demisti doktorum daha önce. Benim kızım da çok emiyor, çişini çok yapıyor ama kaka maalesef😒
Annecebebek7 kenanihal2020 bizimde 7-8i buluyor kilo alını normsl olunca uzman bi dr götürmekten vazgeçtik ne zaman düzene girdi peki?
Aliashalley Tunamiko günde 2-3 kez yaparken aşıdan sonra düzenimiz değişti. Umarım normal ve gecicidir
Aliashalley 1yaramazannesi kilo alımı da iyi haftalık 200 gr alıyor hep takipteyiz. 3lu aşıdan sonra düzeni değişti bu arada,bilmiyorum böyle yan etkisi var mıdır
Dila21 Aliashalley evet doktora goturdum bikac gun once fitil verdi doyuyormu dedi eve çünkü anlıyorum sizinki doyuyor mu ?? Birde anne sutu alıyorsa normaldir dedi vicol diye bi damla onerdi aldık ve cay kaşığıyla zeytin yağı ver dedi.