Gevrann Kızlar 12 günlük bebeğim var ve benim göğüs ucum çok küçük almıyor memeyi. Emmediği için de sütüm çok az mama takviyesi yapıyorum. Silikon göğüs ucu aldım onunla idare ediyorum. Aranız da bu durumu yaşanınız var mı ? Nasıl atlattınız ? Bebeğime anne sütü yeteri kadar veremediğim için çok üzülüyorum ağlıyorum. 😖😢 lohusa dönemim çok duygusal geçiyor
Denizayazz Gevrann canım iki aylık oğlum var göğüs ucum olmadığı için ve bebeğiminde kuvveti çok olmadığı için 1 ay emmedi bütün silikon uçlarından aldım pahalı ucuz hepsini denedim onlarda kayıyodu bi zaman sonra tutmuyor bırakıyordu ama hep sağdım bir ay boyunca o sekilde biraz cıktı göğüs ucum bir ay sonunda kendisi tuttu çok şükür pes etme illaki alacaktır😊
Ylzmry Gevrann 22 günlüğüz bizde benim de bir göğsümün ucu yok gibiydi ve alamiyordu.dr hemen sağma makinasi al dedi göğsünün ucuda bu sayede cikar dedi ve dedigi gibi oldu..denemeni tavsiye ederim ama ben mama takviyesi yapmadim keske sagmayi deneseydin
Hannah Gevrann benimki de 3,5 aylık en başından beri silikon göğüs ucuyla devam ediyoruz alıştı iyice şimdi göğsümün ucu çıktı ama onsuz emmiyor biraz daha dene istersen sağmaya göre göğüs ucu daha kolaylık ama sağmak da sütü arttırıyor onu da devam ettir.
Yigidinannesi Bende aynı durumdaydim çok zor valla insan emzirmek istyr ama o göğüs ucuyla çok emmiiyor 5 aylık bebeğim birakti 1 aydır su an emmiyor öyle tutsa goguşünü belki çıkar ucu biber veriyorsan cbk bırakır malesef
Yigidinannesi Göğüslerini sağ sürekli sütun azalmasin bari hem sağ hem emzir o şekilde biraz daha uzun sürer
Yigidinannesi Ben hala emziren anne gördüğümde içim sızlıyor bende emzirmeyi çok istyrdum 6 ay asla hiç bişey vermem sadece anne şutu diyordum ama malesef su an mama cicibebe vs mecbur herşey veriyorum
Gevrann Ylzmry canım denemediğimi nerden çıkardın şu an bile sağma makinesi göğsüm de. 😖 sütüm nerdeyse yok mecbur mama takviyesi yapıyorum yoksa aç kalıyor
Kbrgmsbyrk Gevrann bebeğinn emmeye çalışıyorsa. Lansınohun gogus ucu cıkarıcısı var onu al mutalaka hemen dene. Yoksa tamamen kaybedersin biberona alışır. Benimki şuan hıc tutmuyor cok uzgunum
Muradiye Gevrann benimde tek göğsümün ucu çok iyi digerinin yoktu devamlı birini emiyordu digerini emmiyordu en son çok şişti edilmeyen göğsüm ve agrı yaptı çareyi silikon uçta buldum oglum şuan 3 aylık hala onunla emziriyorum bence vazgeçme derim emdikçe sütün çoğalacaktır allah yardıımcın olsun
Muradiye Gevrann birde teyzeme çayının süt arttırdığını duymuştum bi araştır ve iç istersen bol sütlü günlerin olsun