iremceren Herkese selam, bebeklerinize kahvaltıda neler veriyorsunuz? Zeytin sevdiremedim nasıl yediriyosunuz siz? Birde genel olarak bi kahvaltı tabağında ne kadR şey oluyor, az vrmekten endişeleniyorum da şimdiden teşekkür ediyorum
Balteknem iremceren canim benim kahvalti tabagimda lor yumurta sarisi salata hurma zeytin ihlamur ekmek var menum degisiyo omlet ve dereotlu omlet cennet hurmasi el biskuvisi kasar gibi aklima gelen bunlar oldu
limonlukarpuzzz iremceren bazen avakado muz yogurt hepsini kaeistirip veriyorum. Bir gün yumurta sarisi ve lor karisik yediriyorum zeytin filan Bir gün omlet yapiyoruz beyaz peynir kaşar peynir ihlamur bu tarz seyler. Salatalik filan vermiyorum mevsimi değil.
iremceren Balteknem ekmek hazır mı veriyorsunuz beyaz ekmek mi tahıllı mı, kendiniz yapıyosanız tarifiniz var mı, ya bende peynir yumurta ve meyve veriyorum ama az mı diye arada kaldım bazen devamını istiyo bazen yetiyo bazende yemiyo 😂
iremceren limonlukarpuzzz aynen salatalık falan mevsimi olmaynca çeşitlendiremiyorum zeytin yediremiyorum sadece peynir ve yumurta türleri kalıyo karıştırarak bir şeyler veremiyorum kızım eline alıp yemeyi seviyo nasıl kahvaltı çeşitlendirebilirim tıkandım 😂
Balteknem iremceren canim ben okadar vermiyorum ne mama ne meme sadece yemek veriyorum okadar tabagini hazirliyorum ve bitiyo gunluk ek 5tane mutlaka yedigi sey oluyor tabaginda kahvaltida
Frdvs-isMom iremceren peynir ve yumurta bir arada verilmez arkadaşlar bağırsaklarını yorar ve tavsiyem C vitamini ile b12 içerenleri bir verin kalsiyum içeren ile verirseniz aldığı gibi geri çıkartır hiçbir anlamı olmaz yediğiniz vitaminlere dikkat etmek her zaman iyidir. Bu yüzden genelde yemek ve kahvaltilarinin yanında kuşburnu meyve suyu yapıp veriyorum yada portakal suyu gibi ..
limonlukarpuzzz iremceren kasar peyniri kesip eline verebilirsiniz. Pankek yapabilirsiniz. Kabak mücveri eline verebilirsiniz. Zeytini ben yogurtla yediriyorum 🤭 bizimki yogurt giren herseyi yedigi icin😂😗
iremceren limonlukarpuzzz pankek kurtarıcımız ya 😂 bizimki yoğurda mesafeli yani şöyle sarımsaklı seviyo komik gelebilir 😂😂😂 mücveri de tıkanınca öğle öğününde veriyorum sabahta deneyim bakalm
minikbaykus limonlukarpuzzz benimkide herşeyi yoğurtla yedirebiliyorum ama yoğurtta aşırı gaz yapıyor. Genetik galiba haligili süt ürünleri gaz yapıyor😔😔
Ecs18 Bizimki hala püre gibi bir kahvaltı gibi ögünlerimiz yok malesef bir haftadır da hiç bir şey de yemiyor sadece emiyo günde toplasan bir kase şey yemiyo
ozgelin Bazen yumarta avokado labne zeytin karıştrıp veriyorum Bazen papates rendeleyip tavaya yağ su haşlayıp yumrta sarısı kırıyrum Bazen kabaklı havuçlu mücver yapıyorm (bunu çok sever ) Bazen hangi çorba olursa onu içiriyorm Bazen pankek yapıp üstüne labne ve pekmez tahin sürüyorm Bazen meyveli muhallebi yapıyorum
limonlukarpuzzz iremceren yogurt olmasi yeterlu ssrunsakli sarinsaksiz farketmiyo 😂😂 daha nasil çesitlendirebilirim diye dusunuyorum :) aklima geldikçe yazarim canim :)
iremceren Frdvs-isMom teşekkürler fakt anlamadığım doktorlarda neredeyse 2 yaşa kadar meyvesuyu ev yapımı da olsa önermiyor mide de hacim kapladığı için tokluk hissi verdiğini ve kan şekerini yükselttiği sebebi ile, gelde şimdi hangisi doğru hangisini yapmalı diye kafa yor 😂
limonlukarpuzzz minikbaykus süt ürünleri genelde gaz yapar canim yaşi filan yok onun malesef ki az biraz hasta gibiyse ben direk kesiyorum süt ürünlerini.
Minikbimelek @iremceren nefis yemek tariflerinin tarifler bölümünde bebekler için diye bi yer var canım. Orada bebek kahvaltısı sekmesi var ona bakarsan çeşit çeşit kahvaltı önerisi bulabilirsin ben aklıma bir şey gelmeyince oraya bakıyorum çoğunu bebeğim çok severek yiyor