Avukattanneee Bebisler aksam kacta uyuyor sabah kaçta kalkıyor 4aylik kacta uyutmlym gece 3 4 de ytyo
5253 Avukattanneee aslında o aylarda düzen daha kolay olur ilerde hepten bozuluyor 😒 sen erken uyandırmaya bak gece uykusu gelir o zaman
SertapHilal Gece 3-4 te mi uyuyo 😱 Çok geç, gündüz uykularını azaltıp gece uykusuna daha erken geçirebilirsin
zeliihaaa Valla canım kızım 4 aylık şuan 1 aydır düzene soktum tam önceden 11 12 de yatıyordu şimdi 9 da gündüz uykusunu az tutmya çalıştım sende bir dene canım
Avukattanneee zeliihaaa gündüz direniyor uyumak için ge ede uymuyor ne yapcami şaşırdım peki mesela 11de yatırdın uyandığında hemen gerimi uyutuyorsn
zeliihaaa Avukattanneee sabah 9 da kalkar canım iki saat sonra uyur yaklaşık 1 yada 2 saat uyur daha sonra 4 5 gibi şekerleme yapar yarım saat oyun vs babası sever altını değitir yemek yerken yanımıZda durur üstünü giydir derken 9 da yatıyor ben uyandırmayana kadar uyanmaz bebeğim üç saat de bir emziriyorum canım gece bir kez alr değiştirmw yapıyorum bebeğimin cildi biraz hassas oyüzden
Balteknem Avukattanneee yo canim bebegim uyanmiyor meme icin agliyor 1 2 veriyorum geciyo gece beslenmesini 9 aylik gibi kestim
Burcu52 11 aylık oğlum normalde akşam 7de yatardı sabah 7 buçuk 8 gibi uyanırdı şu an dişinden dolayı 9 buçuk 10 gibi uyuyor sabahda 8 9 gibi kalıyor gündüz sadece 1 kere uyuyor oda 11 buçuk gibi 2 gibide tekrar uyanıyor
Ftmacigdem Doğduğundan beri 8.30 en geç 9 da yatıyor ara sıra illaki gece sıkıntı oluyor ama uyku konusunda hiç taviz vermemeye özen gösteriyorum sabah 8 dede kalkıyor bizimki☺️
Avukattanneee Ftmacigdem ya ben 9da yatırıyorum sürekli sallıyorum uyanıyor çünkü hemen kalkiyo tekrsr uyutana kadr canım cikiyo böyle değildi 4.ayda oldu
Ftmacigdem Avukattanneee belki atak doneminde olabilir bazı dönemlerde oluyor öyle ama sen bence istikrarını koru bir düzen oluştur çünkü anca onlar uyuyunca dinlenebiliyoruz