Zeynepalya_ve_annesi ısırma alışkanlığı olmayıp kendini ısıran bebeğiniz varmı 1 haftadır tişörtünü ve beni ısırıyordu ama bugün hem elinin üstünü hemde kolunu ısırmış kızarık şekilde diş izleri çıkmış 😔çok üzüldüm yaa 😔
GoGirl Zeynepalya_ve_annesi cok mu kasiniyor acaba disleri cani yanmadi mi acaba ya dis izi cikacak kadar elime elma havuc fln verseniz onu kemirip rahatlar mi acaba
Araseymen Zeynepalya_ve_annesi ah aynı oğlum.1 yaşında kendisi tsortumu falan ısırmaya çalışıyor bazen etimide ısırıyor canım çok yanıyor valla 😅 kendi kazağının ucunu yada hırkasını ısırıyor su sıralar emziğini ısırıyor ama ağrısı yok ağlayan bir bebek değil çok şükür uykularida etkilenmiyor sebebi ne bende anlamadım.
Zeynepalya_ve_annesi GoGirl diş döneminde şuan alt yan kesicileri çıkarıyor sanırım ağrsı yok ama kaşındıgı için emzik ağzında yokken bunu yapıyor öyle eline bişey alıp kemirmez bisküvi havuç salatalık veriyorum yiyor onları
Zeynepalya_ve_annesi Araseymen bizimde aynı uyku sorunumuz yok yemeğini yiyor ama bu ısırma nerden çıktı şimdi anlamadın