MutluU 2 gün once sezeryan doğum yaptim büyük tuvaletimi daha yapmadim hastneden ciktiktan sonra ? Sizce ne yemeliyim ?
Rukiye5555 MutluU vallahi ben bol Şubat bol kayısı suyu içmiştim he birde yaza geldiği için benim Doğumm karpuz tüketmiştim çok birde ilaç vermişti osmolak diye doktorum o şekilde çıkmıştım tuvalete
Mysunshines17 MutluU Lifli yiyecekler yemelisiniz kabızlık yapmaması önemli ,ayrıca gaz yapacak seerden de uzak durun ki sizi iyice zorlamasin bu durum ayrıca bol bol su içebilirsiniz ,erik kayısı hoşafı,kabak vs şeklinde hafif beslenebilirsiniz
Ziyangil MutluU yapmadan çıkardılar mı? ben yapana kadar katı hiçbirşey yedirmemişlerdi hastanede hep çorba hoşaf getirildi olduğum gün de yapmıştım çıkmak isteyince hastaneden tuvaletini yapmadan çıkaramayız demişlerdi
Caglasaresy Ben gunde 2 kupa rezene iciyodum biraz olcuyu kacirmisiz tabi oyle olunca ishalden hastanelik olmustum isterseniz makul olculerde deneyebilirsiniz
Fsdmrkn Nasıl rahat olabiliyorsunuz yapmadan. Ben ertesi gün hemen lavman yaptırmıştım ikinmada zorlandığım için. Tavsiye ederim kesinlikle
canimoglum_2020 MutluU normalde yapmadan çıkarmıyorlar lavman yaparlardı bana 2 tane yapmışlardı valla afedersin 2 kilo çıktı