Eslembaby-Cennetmomy Deletedmom5284 normalde emiyor ama ara ara bu şekilde az emiyor anlamadım gitti diş çıkarıyoruz arada gidip geliyor diş atakları ondan mı acaba diyorum
Kahvedelisi Ben oyuncak koyuyorum cenemle gögsum arasına oyuncaga dalınca daga uzun emiyor renkli dikkat cekici bir sey olabilir
Ediseymenatay Eslembaby-Cennetmomy 4 aylığız 5 dakika sürse göbek atıcam vallahi. Önce emzirme sonra sağımla devam ediyorum bir aydır yağlı kısmı alsın diye önce sağıyorum bazen emzirip sağdımı da sonradan yediriyorum resmen işkenceye dönüştü durum.
ogretmenanneeee Eslembaby-Cennetmomy emzire bildiğim kadar emzirmeye çalışıyorum cnm yapıcak bişey yok çok ısrar edince sıkılıyor ve ağlamaya kendini atmaya başlıyor ek gıda ile besleyici bağışıklık güçlendirici şeyler veriyorum öyle geçiriyorum bu süreci belki de geçici bir süreçtir bilemiyorum
Eslembaby-Cennetmomy ogretmenanneeee insaAllah geçicidir anne sütünün yerini hiçbir şey tutmuyor maalesef
UmmuSabir ogretmenanneeee ondan değil canım sadece artık etrafdakı her şey onların ilgisini çekiyor merak duyguları çok baskın onun için hem de 5dkyla yetiniyorlar zorlama sonra hiç istemez zorlayarak daha da soğutursun Allah korusun
ogretmenanneeee UmmuSabir zorlamıyorum zaten dediğim gibi ek gıda da aldığı için yemesi güzel maşallah
Zehra-13 Eslembaby-Cennetmomy bizim ki 3.5 ayda başladı kısa emmeye.2 ay sürdü meme reddi. Hep uykuda emzirdim. Şimdi hala en fazla 10 dk emiyor ama red bitti çok şükür. Direnme yok emmek için. Ben doyduğunu düşünüyorum. Sizinki de doyuyordur muhtemelen. Sütünüz tazyikli mi? Öyleyse daha çabuk doyuyorlar.
Eslembaby-Cennetmomy Zehra-13 tazyikli anladığım kadarıyla 5dk emiyor ama sürekli büyük büyük yutjunuyor