Faymer Kızlar bebeğim 9ay 2 günlük dün farkettim dişi çıkmış şuan ateşi 37.6 çok korkuyorum ne yapsam ateş düşürücü verdim başka önereceğini bişey varsa yardımcı olurmusunuz ilk bebeğim ne yapacağımı şaşırdım çok ağlıyor uyumuyor huysuz😥😰
Purely Faymer canım dış granüllü var tetagil jel var calgel birde nurse harveys onları kullan. Birde çok sıkıntı oluyorsa 4 saatte bir ver ilacını. Buzdolabından buz gibi havuç salatalık ver ağız mendilini ısla buzluğa at bir-kac dk onu ver soğuk çok iyi geliyor onun haricinde bol sabır sabır sabır
Sesa Faymer valla bende ateş yaşamıştım bi kaşık çalpol verdim bide ılık duş aldırdım hemen ateşi normale döndü tabi ki 2 saatte bir yine kontrol ettim gün gece eğer yine yükseldiyse 6 saat sonra yine calpol verdim arkadaşım sirkeli suyla koltuk altlarını ayaklarını sildim demişti ben denemedim
Sesa Faymer ayrıca diş jelleri 5 dakika rahatlatıyor hiç gerek yok istersen kendi damağına sür daha iyi anlarsın
Purely Faymer yok değil su an için iner merak etme ama gece falan alarm kur saat başı kontrol et birde genelde dış ateşi baş tarafında olur canım
bsrt Faymer ben zeytin yağına sarımsak koyup 3 saat beklemiştim sonra damaklarina surmustum parmagimla alttan 2 dış patlattı ateş olmadı şükür kehribar kolyede kullanıyorum bilginiz olsun
Faymer Anneler birşey daha sormak istiyorum bebeğimin diğer dişleri çıktığında da mı hep böylemi olacak sürekli ateşimi olacak hiç uyumayacak mı hep ağlayacak mı acaba😥😔
Drkefe Benim bebegimde 9ay 5gunluk ikigunden beri atesi var dis cikariyo bnde caresizim calpol ve dis jeli verdi doktor gunduz atesi düsmüstu ama gece vermeme ragmen gene cikiyo ne yapicagimi sasirdim agzinin ici ateş gibi