[silindi] Slm canımlar… nabersiniz, keyifler iyi mi ? Modlar yüksek mi ? bacımlarrrrr evine kamera taktırıp telefondan seyreden analar Ses kaydediyor mu ? tek görüntü mü ? kaça taktırdınız ? Bi anlatın gı Gurban olduklarım 💋😍😍😍
Gulbeste [silindi] xiomi aldım fiyat performans ürünü mihome üzerinden telefondan izleyebilirsiniz ses verebiliyorsunuz
kar_kristali [silindi] hani hani nerde gizli kamera😄Bi ceylan bakışlıya selam verip çıkacaktım😂😂 Ahhaaa burdaymış selam kanka nabersin🙈😄
Gulbeste [silindi] ya biz çok çalışıyoruz gün içinde özleriz diye aldık annemler bakıyor yoksa Ekim ayında 280 liraya almıştık
[silindi] @Deletedmom9 fenty çık dışarıya oynayalım 😀 senin her konuda bi fikrin olur mutlaka bunda yok mu 😀
[silindi] Gulbeste anladım canım Allah kolaylık versin bende bakıcıya bırakacağım İnş bi problem olmaz tedbir amaçlı düşündüm ama
[silindi] Deletedmom9 bebeğim hasta mısın ? Korkutma beni 😱 senin her konuda bi fikrin olur mutlaka şaşırtıyorsun beni 😂
Deletedmom9 [silindi] Kullanmadığım şey hakkında fikrimin olmaması kadar doğal ne olabilir? Kullansam yazardım kesinlikle. 🤗