Dogan5050 Kızlar bebeğinizin saçını ilk ne zaman kestirdiniz? Dinimize göre ağırlınca sadaka verilmesi uygun görülmüş. 1 yaşında da kestirsem o zaman versem olur mu yoksa 40ı çıkmadan mı kestirmeliyim
Bal_bebek Dogan5050 bizim oğlan 3 aylık daha kestirmeyi düşünmüyoruz hem saçı cansız hem de saç derisi tahrş olur alerji olur diye. 1 yaşından sonra diye düşündük eşimle birlikte
E-annesi Dogan5050 biz 5. Ayda kestirdik oğlumun sacını canım sıfıra değil ama asker traşı gibi yaptırdık
Annecilik123 O dediğinizi 7 günlük iken yapılıyormuş biz de öyle yaptık saçları zaten dökülüyor kestirmeyince cansız olduğu için bir çok faydası da varmış beyin gelişimi göz sağlığı gibi tabiki karar sizin
Dogan5050 Annecilik123 bilmiyodum bende yoksa 7 günlükken kestirirdim şimdi 1 ay 3 günlük oldu geç kaldım 😔
Dogan5050 Satgiray tabi zorunlu değil isteğe bağlı ama çok olsa bile kaç gr tutar ki 100 tl felan olur heralde
Eesay Dogan5050 benim oğlum çok saçlı doğdu ve uzundu saçları. Ama arkalar daha kısaydı. Orantılı uzasın istediğimiz için 5 aylıkken kendimiz kesmiştik
Cnnirmm Dogan5050 ya allah kabul etsin ilk dogdugunda tahmini bi para bicmisdik ( verilmesi iyi imkan yoksa sorun yok ) sonra 6 aylikkken kesdirdik ) ama simdi keseniz veeseniz okurmu bilmiyorum.
Birhemsireanne__ Dogan5050 Benm bebegm 4.5 aylık babasıyla ben 3 aylıkken kestik saçlarnı sıfıra vurduk hatta şimdi çok güçlü saçları çıkıyor sadaka da verdik
Mdogu Dogan5050 11 aylık kestirmedim.ilk doğduğunda 1 gram altın parası dagıtmıstık sadakası niyetine Rabbim kabul eder inşallah.Ben kıyamadım halada kıyamıyorum.
bugrasmomy Dogan5050 ilk bir haftada olması gerekiyor onun. Bende kestirmedim ama tahmini ağırlığınca para yardımı yaptım
iki_tospik_annesiii Dogan5050 bizde 8 aylığız zaten çok az şaçları war yaşına kadar da kestirmeyi düşünmüyoruz
eymenkerem Dogan5050 ilk 1 hafta içinde yapılıyor o islem ve ağırlığınca gümüş veya altin sadaka veriliyor eger ilk haftayi gecirdiyseniz ne kadar erken o kadar iyi diyorlar