Masalmeva Kizlar kizima hc bi bez fyda etmjyo e bebek kullaniyoduk hafif kizariyo diye molfix aldrdim o daha kotu ypti bimin kini aldk oda hep kipkirmizi ypyo iyi bildiginiz onerebilceginiz bi bez vrmi bide etkili bir pisik kremi
Bal_bebek Masalmeva Bence bebek bezini deneyerek size bebeğinize iyi geleni bulabilirsiniz. Herkese iyi gelen sizin bebeğe pşik yapabilir ciltten cilde değişir diye düşünüyorum. Biz doğduğundan bu yana molfix kullanıyoruz 1kere bile pişik yaşamadım. Pişik kremini kendim için kullanıyorum 😂sudocrem almıştım sivilceleri kurutuyor👌
Deletedmom62626 Masalmeva bez olarak goon mavi paket kullaniuorum super gerçekten pişik kremi ise trosyd hamazing ikisi birlikte kullanılınca çok etkili
TalentedMom Masalmeva bez olarak molfix sen ben memnun kaldım ama goon da iyi diyorlar dene istersen pişik kremi olarak mustela çok iyi
Minnossareannesi Masalmeva Prima premium durumunuz varsa kesinlikle çok memnunum 2 ay 16 günlük doğduğundan beri pişiği geçin kızarıklık bile çok nadir kızarıklıklar icin sudocrem mutlaka alın 🙏🏻
ikizlerinannesi2985 Masalmeva bez olarak sleepy, pişik kremi de bepanthol kullanıyorum. Çok memnunum👍
Gelintekin Bütçenizi zorlamayacaksa prima nın pure serisi var hiç kızarıklık pişik yapmadı pişik kremine de gerek duymadım hiç o yüzden
xrtalafx Masalmeva bez olarak baby turko yeşil olandan kullanıyorum memnun kaldım pişik içinde uni baby kullanıyorum kızım pişik oldugunda pudra ve kremi karıstırıyordum iyi geliyodu
AmazonMom Masalmeva krem olarak sudocrem ama oda pişirirse zeytinyağından iyi pişik kremi yok zeytinyağı sür hiçbişe kalmaz bez olarak baby turco doğal beyaz ambalajlısından çook memnunum ben sleepy pişirdi bebemi sudocrem kullanıyorum ama bazen yine pişiyo cildi çok hassas ise zeytin yağı sür kesinlikle kremler boş inan bana
Deletedmom5284 Masalmeva benimde öyleydi prima bile pişik yaptı miniese geçtim bir sorun yok şuan pişik kremide Bepanthol
Brkangozkn Masalmeva canbebe gerçekten çok güzel ben de çoğu bezi kullandım yaramadı ama canbebe ve prima bunlar çok güzel 👍