Elifaydn 7 aylık bir kızım var bir anda kaşları gürleşip birleşti doğduğunda kaşı Bİle yoktu vücudu da öyle tüylü değil sadece kaşları var büyüdükçe de daha çok belirginleşiyor acaba dökülüyor mu kaşları allahım severken gülesim geliyor minnağıma 😂
S_x_w Elifaydn yok dökülmüyor🤭😅 8 yaşında sarışın kızımın kaşları bitişikti hala bitişik dökülmedi yani duruyor öyle😁😁 kesicem ben bunları diyor arada sonra geçiyor😂😂
Deletedmom16 Elifaydn hahahsjf bu biz😅 geçen aşımızds ebe büyünce çok kuaförlük işin var dedi bebeme 🥺 direk simit atsaydın dedim
tugraninannesi1 Elifaydn benimki de sarı tek kaşlı bi minnak 😄😄 arada karınca yumurtası yağı sürüyorum 😄😄
yayburcukadini Biz de tek kaş olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Doğduğunda bıyığı varda hala var 🤣🤣 kurban olurum kaşına bıyığına.. büyüdükce kalınlaşıyor kılcıkları bide🤭
Elifaydn yayburcukadini ya bizde yoktu alnında tüy vardı sadece o döküldü onun tüyleri kaş olarak geri döndü bende de yok babasında da kızım kime çekti çözemedik 😂
Elifaydn Deletedmom16 ciddi misiniz yaa kahkaha attım resmen , anlamadım babası da öyle değil bende bu bebe nasıl böyle oldu 😂
Deletedmom16 Elifaydn hoff evet bizim sülalede de yok böyle bende anlayamadm bide bıyıkları var tam bir kedicik🥺😅
Gunesimm1 Elifaydn benimki tek kas değil ama ha bire alnını yukarı kaldırıyor tek kas gibi gözüküyo. Foto attigimda tek kaş bu diyorlar sonra normal halini atıyorum şaşırıyorlar. Ama kızımın o alnı hep havada insalah büyüdükçe indirir😂😂
mirayyy20-20 😀😀 benim kızımın da Birleşik ama o kadar cansız ki çok yakından görünüyor 😂 laf aramızda ben de tek kasım ama kızım babasına benziyor bir tek kaşı bana benzemiş en kötü yerimi neden aldın yavrum 🙈