gamzervaybulut Kızlar 1,5 aylık kızım var uyumuyor beş dk uyuyor saatlerce uyanık iki gündür sabaha 6 da uyuyor ne yapabilirim bu süreçte normal mi böyle olması yardımcı olurmusunuz🙏🏻
Gulbeste gamzervaybulut atak haftası olabilir mi? Sizde uyuyor mu oğlum bazen sadece kucağımda uyurdu 6 haftalık Ken yerine koyduğunuzda mı kalkıyor
Ay-ay-tu gamzervaybulut Bizde 42 günlüğüz bu atak haftası dediklerini yaşadık uykusu değişti. Her gün bişey değişiyor sanki. Şimdi kucakta uyuyo dokunmak sevilmek sarılmak istiyo sanki koyunca uyanıyor. Bu durumda geçici diyolar o yüzden vardır uyumak istediği bir şekil belki bulabilirsin deneyerek. Hatta kucağımda kriz geçirdi meğerse daha çok sarılmak içinmiş🤷♀️ sürekli değişiyo huyları. Böyle bişey değilse banyo sonrası masaj yapabilirsin ayaklarına. Ya da Rezene anason karıştırıp içiyodum bi ara her şeyi denemek lazım
Fatmasti gamzervaybulut o dönem bende çıldırmak uzereydim ama biraz dişinizi sıkın bizim geçti atak haftasi olabilir
Byt28 gamzervaybulut benim kızım da öyleydi. Doktorumuz zeki bebekler uykuya direnir derdi. Gündüz açıklık alana çıkartıp 5-10 dk uyanıkken gezdirin. Ayrıca evdeki tüm odaları gezip eşyaları anlatın. Hem görsel hem de işitsel yormanız gerekiyor. Bir de en önemlisi. Akşam uyuması için bulundugunz oda az ışıklı olmalı, emzirirken bile. Allah kolaylık versin.
gamzervaybulut Ay-ay-tu banyoyu denedik masajda hergün yapıyorum zaten ama umarım bi an önce düzelir 😔
Yagmurlu Bazi günler direniyorlar sonra duzene girer mutlaka uyumuyorsa youtubeden beyaz gurultu ve piş piş acin ise yarayabilir