Merveunal Şimdi gördüm internette babası ile beraber tutuklanmış canlı yayında uyuşturucu madde kullandıgı için
Pandicornlar Merveunal uyuşturucudan tutuklanıyor ama nedense Aleyna Çakır davası ile ilgili bir DNA örneği almak için bile alınmadı evinden 🤷🏻♀️ Bu kızın birincil şüphelisi ama çok şaşırıyorum neden bir DNA örneği istenmiyor hala
Huysuzbebe Merveunal Keşke yakalanmışken DNA örneğide alınsa içeri tıksakalar dünya bir pislikten bir süreliğine de olsa kurtulsa
Zera Gec bile kalinmisti, iskence gordugu icin kocasini olduren kadin da tutuklanmis dun. Diyeceklerim bu kadar.
Merveunal Deletedmom4 biraz önce instagramda gördüm elleri kelepçeli resmi var inşallah dogrudur ve inşallah geri serbest bırakmazlar
Zera Merveunal Kadinin ifadesini okuyunca kanim dondu resmen. Cocuklarinin psikolojisini hic dusunemiyorum.
Deletedmom4 Merveunal ayy dur bakayım 😏inşallah tutmuşlardır o ş… Okadar pislik bir insanki resmini görünce bilr korkarim çeviririm o derece kötü
YasemiNYagmur1 Merveunal pislik bi adam ve etrafında yine kızlar yine kızlar. İğrenç ya bende gördüm biraz önce hele şükür dedim. Bi şekilde yakalandı inşaAllah salmazlar hemen
Merveunal YasemiNYagmur1 inşallah canım uyuşturucuyu özendirmekten dolayı hakkında işlem yapılacakmış muhtemelen para cezasına çevrilir yine serbest kalır maalesef ki
Deletedmom4 EmelMina evet öyleymiş şimdi baktım da gebersin inşallah onu cezaevinde gebertirlwr muhakak bir gitsin.. yere yaptırmışlar kelepçeli falan ama nedense o resimler inandırıci gelmedi 😏