LadyD Ayımızı doldurucaz. Dün sık tarakla banyodan sonra saçlarını tariyim dedim taradıkca döküldüğünü gördüm bu normal mi ya ☹️ Yoksa bişey eksikliğinden mi oluyor doktora gitmeli miyim
SweetPaw LadyD çok normal dökülmesi endişelenmeyin. Oğlumun ensesi hariç tum saçları dökülmüştü tam iki ay minik bir Erkin Korayla yaşadık sonra çok hızlı çıkıp uzadilar. Hemen hemen her bebeğin ki dökülüyor ☺️
LadyD Deletedmom4 aynen bu şekilde devam ederse çok biçimsiz bi şekilde kel kalıcak. Ne zamana kadar dökülür de yenisi çıkar acaba sizin nasıl oldu 🙂
Deletedmom4 LadyD benim kızın baya baya döküldü cnm ama çıkar merak etme önce o saçın tümü dökülüyor 😏sonra yeni çıkar oda zaman almaz kız çirkin olsun bişi olmaz 😂
LadyD Biz zaten karı koca beyaz tenli açık kumralız bebeğimin saçları simsiyah şaşırmıştık belki biraz kumrala döner çıkan saçlarla 😀
Asli1453 LadyD dökülür zaten cnm yeni saç gelecek benim bebegimde cok saçlı dogdu gören gülüyodu bunu berbere götürün diye şimdi 5.5 aylık olduk dökülüyor altından yeni saç geliyot