EslemEva_23 Ben bazen cok deli seviyorum kendime hakim olamıyorum o kadar seviyorum ki kızım bana bakıp bakıp gülüyor totosuna totosuna vurup seviyorum pamuk şekerim 7 ay 6 günlük acaba bir tek ben mi böyle delice seviyorum 😍😍😍😍
Powermoms EslemEva_23 ben altini degistirirken dayanamyip ayaklarini isiriyorum Gulmeye baslayor gobegini opuyorum yanaklarini isiriyorum o guldukce bende guluyorum bi bakmisim yarim saati gecmis bezi degistirememisim.bile 🤦
Bebegim_28 EslemEva_23 iki aylık kızım var kibar sevilmeyi seviyor e analık damarları kabarınca insan da kibar kibar sevemiyor ki 😂 kurabiyem diye severim içime geri katasım gelir kızımda korkar ağlar içim kaynadı annecim derim 🤭🤭
Melusina EslemEva_23 kizim 2 aylik çikiletam, pompişim Aykızım, minik ağızlım, pıtırcığım, kukuşunu popisini yer annesi, kurban olurum seni verene diye dudislerini hafif sıkarım ellerinden operim totisine vura vura severim
ikiprensannesii2 6 aylık olcak valla bacaklarını ayaklarını ısırıyorum acıtmadan bir de kahkaha atıyor sıra her yerini öpüyorum her şeyi söylüyorum şimdi uyutmaya çalışıyorum geç olmasaydı yine severdim içim eriyor baktıkça 😍😍 rabbimm isteyen herkese nasip etsin evlat bambaşkaymış
Ssumru EslemEva_23 yanlız değilsiniz 😀 kizim 3 aylik severken kendimden geçiyorum sac bas dağılıyor 😀 ısırmamak icin zor tutuyorum kendimi 😀
Kizcem-20 EslemEva_23 benim bebeğim de 5.5 aylık Allah’ımmm bende çok seviyorum boynuna bi gömülüyorum kıkır kıkır gülüyor Aşığım kızıma 🥰🥰🥰
Nzkml Göbeğinden öperim yanaklarına bazen yapışıyırum. Arada bir hafiften ısırıyorum. Poposuna şap şap vurasım geliyor. Her yerini öpesim geliyor. İyice sıkı sıkı sarıyorum. Kokusuna bayılıyorum. 😍