Ferhunde Kızlar doğumdan sonra çiş kaçırıyor musunuz azıcık çişim geliyor tuvalete gidene kadar birsürü geliyor sanki 1 saattir tutuyorum gibi oluyor külodumu çıkarana kadar bazen azıcık kaçıyor sizinde böyle oluyor mu
MayneymisAltintop Ferhunde doktora görünmenizi tavsiye ederim. Ben dahil kimseden duymadım böyle bir sıkıntı. Allah korusun doğum sırasında idrar torbanız zarar görmüş olabilir.
Hafsaesra Ferhunde canim normal dogum yaptim bende aynen senin gibiydim tuvalete gidene kadar kaciriyordum cok uzuluyodum idrar torbam sarktı dedim dogum aninda zorlaninca allahima sukur gecti kendiliginden 6 aydır dogum yapmisim seninde gecer zamanla inşallah
Cagansngul Ferhunde aynı seyı yasıyorum dogumdan once saatlerce tutardım sımdı lavobaya koşarak gıdıyorum ve maalesef kacıyor bende sezeryan oldum😞
Ferhunde Hafsaesra ben sezaryan doğum yaptım ama çok bekledim normal doğum için perşembe günü öğleden sonra 4 gibi doğuma girdim suni sancı verdiler cuma günü saat 12.00 de sezaryana girdim bu yüzden olmuş olabilir mi
Hafsaesra Ferhunde olabilir canım bebekte idrar torbasina baski yapiyo hic endiselenme rabbimin izniyle inşallah zamanla gecer benim 40 ım cikmistida devam ediyodu 2 ,3 aya ancak geciyo rahimde toparlaniyo ya yinede kontrole gidince doktoruna sor
Ferhunde Cagansngul inşallah geçer ama her zaman olmuyor biraz üşüttüysem çok oluyor böyle wc giderken azıcık oluyor ama gidene kadar külodumu çılartana kadar sanki 1 saattir tutmuşum gibi oluyor zor yetiştiriyorum yani
Arven10 Ferhunde normal Doğum sonrası olabilir demişti doktorum kegel egzersizi önermişti yapıyorum önceden oluyordu şimdi geçti faydasını gördüm tavsiye ederim
Toprakbey Ferhunde normal doğumda ıkınmaktan oluyor tek çiş olsa keşke gazımı imkanı yok tutamıyorum ne kadar sıksamda otururken kalkınca çıkıveriyor 🙈 ilk zamanlar vajınadan bile çıkıyordu 🙄😓😓 çişe gelince kegel egzersizi tavsiye ediyorum hemen düzelmiyor ama biraz olsun işe yarıyor. Sık 3 sn bırak 🙈😂😁
Deletedmom10 Ferhunde Bende de vardı cnm. Zamanla düzeldi ama siz uine de bi idrar tahlili yaptırın belki enfeksiyon vardır.