Happydef 3children1mom bende mamadus aldim daha gelicek ama umarim iyi gelir. Yeni doğan aparti kendimize mı takıyoruz yoksa kanguruya m
Toprakruzgar ElifAda9e rica ederim çok rahat oluyor hatta oğlum orda uyumaya bayılıyor ten teması olduğu için 😊
Yldz_2020 ElifAda9e mamadus aldım bebeğim 3 aylık olacak iki hafta oldu alalı gündüzleri özellikle sürekli onda uyuyor. çok rahat kullanımı da tek başına takılabiliyor tavsiye ederim 🤗 baya araştırdım alırken
Sinemes ElifAda9e Rica ederim. 20 kg kadar taşıyor diye biliyorum. 4. aya kadar yenidoğan aparati ile kullandim. Bebeğim 5 aylık şuan. Çok rahat ediyor içinde 😊
ElifAda9e Sinemes inşallah bizimde işimize yarar ya çok yoruluyorum atak geçiriyor sanırım hiç durmuyor
ElifAda9e 3children1mom çok iyi tam şimdi bizim kizin kullanma vakti ı zaman ben hemen almak istiyorum civildeki markaları biliyormusunuz onlar olur mu ki
Sinemes ElifAda9e İnşallah bebişiniz sever. Gerçekten çok rahat oluyor kanguru ile birlikte. Evde kullanacaksanız Sling de tavsiye ederim 😌