Asli1453 Kızlar oglum 5.5 aylık kırmızı mercimek çorbası versemmi bilemedim kemik suyu patates havuç sogan sarımsak var içinde blendırdan geçirdim kararsız kaldım veren varmı ne yapsam bilemedim
drsnkls07 Asli1453 9 aylık falan olduğunda vermelisin belli bir dönemden sonra birşey olmaz şuanda bebeğin ufak gaz yapar
Melankoli Asli1453 5,5 ay ek gida icin bile erkenken boyle karisik bir corba ve baklagil icin iyice erken. corbanin icine giren herseyi uc gun kuraliyla deneyip, oyle vermelisiniz. Ama bakliyat icin henuz erken.
Melankoli Asli1453 merak ettim simdi googledan baktim. 8 ay yaziyor mercimek ve tum baklagiller icin.
kuzeyto Asli1453 aman verme.annem bana o aylarda vermis gaz bombasi olmusum hala anlatir dalga gecer kendiyle
Ogullarinaasikanne Asli1453 verme canim bence daha cok ufak 5.5 aylıkken daha tadimlara baslamistik tek tek siz erken mi gectiniz ? Gaz yapabilir. Tek tek verin mercimek icin cok erken daha
Asli1453 Ogullarinaasikanne cnm daha bişey vermedim çorba yapınca bi an aklıma geldi günde 1 defa cici bebe veriyorum
Ogullarinaasikanne Asli1453 yoğurt verin bence en guzeli o evde mayalayip. Yada sebzeleri tek tek haslayip verebilirsiniz
Canimm Asli1453 evet ve buna rağmen az veriyorum mercimek gaz yapabilir fazla acele etmemelisiniz bence küçük daha