Alyaveannesi Kanguru kullananınız tavsiye ediyo musunuz kac aylıkken başladınız kullanmaya ve hangi marka daha kullanışlı oluyo yardım edebilir misiniz
Muradiye Alyaveannesi kanguru kullanıyorum gayette memnunum kangurun güzel kaliteliyse yenidogan bebek bile kullanabilir kanguruyu mamadusbaby kesinlikle tavsiye ederim instagramdan sayfayı takip et pişman olmazsın ben ordan aldım kangurumu doktorumuzda onayladı 2 aylıkken başladım
Muradiye Alyaveannesi kanguruya koyduğunda m pozisyonunda olucak bebişinizin bacakları dümdüz inmicek yani kalça cıkıklıgınıda engelliyor bu durum🙂
SekerkupumMetem Bende başlık acicaktim sizin başlığınız yazıyorum ama inşallah sizin icin sakıncası yoktur... LILLEbaby All Season Stone Ergonomik Kanguru kullanan varmı?
Muradiye Tubad yeni doğan aparatı zaten kangurunun içine yastık gibi düşünün koyuyorsunuz Yeri var 3 aylıgız bu arada
Tubad Muradiye ne hoş bebişlerimiz akran 😍 ben buradan bir bayandan satın aldım kanguruyu, bebegim de 3 aylık acaba yenidoğan aparatı ile mi kullanmalıyım bilemedim 🤗 siz kullanıyor musunuz yenidoğan aparatını?
ntugbahas Alyaveannesi Kraft domino kanguru aldık gayet güzeldi ama kullanmak İçin gezmeye gidemedik. Üçler kullandık kutusu ile duruyor. Yenidoğan aparatı da mevcut
Muradiye Tubad evet kullanıyorum çünkü daha yukarıda tutuyor yenidogan aparatı ama siz nasıl rahat ederseniz o şekilde kullanın 🤗
Gizemsenn Alyaveannesi bende e bebekten baby&plus aldım yenidoğan özelliği de var çok memnunum 2 aylık bebeğim
Busraaaaaa Yenidoğan aparatı 1ay kullanım için. Ben 2ayın sonuna kadar kullandım kızım minik olduğu için sonrasında sıkmaya başladı aparatsız kulllanıyorun