Mom62636362 Zeynepazram evet ben küçükken de böyle haberler sık sık çıkardı, oldum olası korkmuşumdur
Deletedmom4 Zeynepazram Ben kızıma almiyroum içinde helyum gazı var diye korkarım etrafımda kilere de söylerim 🙏🥰
Merve201119 Zeynepazram ben küçükken teyzem almisti bana 10 11 yaşlarındayken havaya doğru çıkıyordu bigun odanın içinde bi patladı günlerce o gaz kokusu odadan çıkmadı leş gibiydi gercekten cok tehlikeli o balonlar
Zeynepazram Mom62636362 ben ilk defa gördüm cocuklar üzerinden bile böyle igrenc seyler yapıyolar cok üzücü
Mom62636362 Zeynepazram sorsan eve ekmek götürüyor satanlar da, ama işte tehlikeli olunca o paranın da bir hayrı olmaz bunu anlamıyorlar. Bizdeki bu zihniyet nedense bitemiyor bir türlü, hep bir malzemeden çalma, hep bir ucuz olana meyletme merakı
Deletedmom4 Zeynepazram canım o zaten belli ki normal gazla havaya kalkmaz diye helyum kullanılır ve yıllardır her yerde o gazın tehkikeli olduğu söyleniyor aslında 🙏
Zeynepazram Mom62636362 malesef öyle bosuna ucuz etin yahnisi olmaz demiyolar ama bu kendi cocuklarının basınada gelebilir
Zeynepazram Deletedmom4 hayır helyum kullanılmamıs icine baska seyler koymuslar helyum o kadar zararlı degil bu icine karıstırdıklarına nazaran
Deletedmom4 Zeynepazram AA 😏ben ondan heo korkarım bir tanidigin yüzüne patlamıştı küçükken gördüm ve ozamanda beri helyum gazından krokarim 😏
Mom62636362 Zeynepazram Allah muhafaza ya, evlerinde imal ediyorlar, yüksek ihtimalle arada patlayan da oluyordur da işte..
Zeynepazram Merve201119 dış görünüşleride ilgi cekici oldugundan cocuklarda ısrarla istiyor kızım bir yasında büyüdügünde insallah bunlar kaldırılmıs olur
Zeynepazram Deletedmom4 yaa ne biliyim tv deki programda insanlar hep iclerine cekerler sonra konusurlar ya
Medusafer Zeynepazram Allah belalarını versin insanlarda hiç mi vicdan kalmadı ya bu nasıl yapılabilir ki aklım almıyor