[silindi] Tugbagunes off bisey yapamamakta can sıkıcı sizede cok gecmis olsun insallah hemencik gecer 💕
[silindi] Deletedmom4 hepsini yapiyorum canım ama.ne yapsam olmadi. Beslenirken bile kusuyo anlamadim.nasil bisey bu
Deletedmom4 [silindi] evet kızımda öyleydi biberon ağzında atardı ama.merak etme geciyri zamanla.ilav verdi mi ?
[silindi] Tugbagunes bende bu hafta gidicem kontrole ilac mi verir mama mi der bakalim. Ilacin bile fayda etmediği bebekler olmus cok canım skliyo bu duruma
[silindi] Deletedmom4 carsamba gunu gidiyoruz doktora bilmiyorum ilac verir mi gecen kontrolunde fazla yedigini kusuyo demisti ama bu fazla yedigini kusmak degil artik 😞 bizimde gecer insallah reflu yataginda yatirip onun bile altina ekstra yastik koyuyorum
Deletedmom4 [silindi] merak etme geçiyor ama ağzına ekşimsi birsye geliyor mideisni bulandırıyor ya o oluyor ki yatiyorken aniden
ikizlerinannesi2985 Tugbagunes hadi yaa. Ben anne sütüne ve mamaya katıyorum bi tık etkili oldu. Tamamen kesmedi ama kusmanın şiddeti azaldı
Yademveannesi [silindi] hipp reflü maması değil normal mama. Maalesef her marka üretmemiş antireflü maması. Geçmiş olsun 🙏
Merve_96 [silindi] AR mamalar reflü mamaları canım kendinizde alabilirsiniz ama ilk olarak doktorunuzla görüşürseniz oda yönlendiri diye düşünüyorum