Fatmabkdmr Canım öyle bir çiğ köfte çekti ki etsiz tabi. Bebeğimi emzirdiğiim için yiyemem herhalde demi ?
Seldademir Fatmabkdmr ben yedim geçengün hişbi zararını görmedim ama ev yapımıydı hazır değildi etsiz
Seraysarp Fatmabkdmr niye yiyemeyesiniz ben hep yedim çiğ köfte haftada 3-4 defa mutlaka yerim yani ne zararı olabilir hiç duymadım bebeğimdede bi sorun yaşamadım 😊
Japonprenses Ben yiyorum kızım 5 aylik sadece anne sütü ile besleniyo ama dışardan degil etli yerine patatesli ev yapımı yiyorum hep
Gunesimm1 Fatmabkdmr ay ben emzirdigim dönem yemiştim resmen süt fışkırıyordu yani benim sütumu çok arttırmıştı
Mrs_Ladybird Prensesannesii34_ baharatlar bebeği rahatsız edebilir o yüzden galiba doktor bana baharat çok tüketmememi söylemişti
GulcanYldzdal Fatmabkdmr kaç aylık ki bebeğiniz neden yemiyorsunuz anlamadım? Bizim her pazar vazgeçlmezimiz 3 gibi yapcam bnde ara öğün niyetine 😅
elifiii Fatmabkdmr Yiyebilirsiniz fazla abartmamak kaydıyla. Üzerine kimyon cayı gibi birşey içersiniz. İyi cigneyin.
Agustosbocegi Fatmabkdmr gazlı bir bebeğiniz varsa gaz yapabilir ben bebeğim 3.5 aylıkken ve 4 aylıkken yemiştim hazır dışardan söylemiştim
GamzeNazli35 Bebeğim 2 aylıkken küçük kaybına almışlardı dürüm. Çok canım çekmişti ama kayınvalidem gaz yapar diye yeme dedi bende utandım. Kii inanılmaz gazlı bi bebeğim vardı. Onlar gidince gizlice hırsızlık yapar gibi yedim 😁 hiç bsey olmamıştı
Eminos Fatmabkdmr disardan da yedim evden de yedim hatta 8 haftalik hamileyim etli ciglofye istiyor canim fena şekilde