Kuzuannesiii Böyle ışıklı ,müzikli,uzaktan kumandalı falan önerebileceğiniz birşey var mı? Bu tarz şeyler dikkatini çekiyor ama dışarı çıkamadığım için oyuncakları inceleyemiyorum. Netten ise anlayamıyorum 🙄
bluekoala Kuzuannesiii piyano ve kanz telefon aldım sıkıldı onlardan😌fisher price eğitici köpekcik aldım onunla hala cok guzel oynuyor😍sımdide fisher price oyun konsolu alıcam onu cok övüyorlar 🤪
ozge3747 Kuzuannesiii Bondigonun aktivite masası çok güzel. Fisher price eğitici köpekçik, uzaktan kumandalı araba alabilirsin. Ama bebeğe göre değişiyor o kadar sesli oyuncağımız var kızım peluş oyuncaklar ve top seviyor ☺️🙈
bluekoala Kuzuannesiii ben fisher price telefon aldım, kanz kumanda aldım oğlum cok seviyor, hem ışıklı hemde bebek şarkılarının hepsi var sürekli çalıyor oğlum cok seviyor 😌
bluekoala Kuzuannesiii hep telefonda var hem kumanda da var. https://imgyukle.com/i/a9Rhhp Ama bu kumandadaki şarkılar daha cok hosuma gitti. Eger şarkılı, ışıklı bısey istiyosan bu cok guzel bunu öneririm.
ozge3747 Kuzuannesiii Bir de fisher price ın üç kademeli eğitici tableti var o da güzel 👍🏼Sesli ve ışıklı oyuncaklarda fisher price çok iyi