1annecik Zzzz ben zeytinyağı sürüp biraz beklettikten sonra yıkadım geçmişti ama sonra tekrar çıkmaya başladı doktorumuz mustelanın Konak için olan köpük şampuanını önerdi canım
Gamze-S Zzzz dr söylemişti bize zeytinyağ içerisine biraz karbonat ve bir tane aspirin ezip karıştırın. Sürüp yarım saat kadar bekletip tarayın konaklar bitene kadar hergün yapıp tıkayın 2-3 günde bitiyor
Dildare Biz de şu an temizlemeye çalışıyoruz. Banyodan 1 saat önce bebek yağı sürüyorum zeytinyağı da olur tabii, sonra mustelanın konak şampuanı ile yıkıyoruz. İki kez yaptım epeyce azaldı.
Annee27 Zeytinyagi surup yumusak uclu bebe fircasiyla tersine tara kalmiyor bastirma hafif hafif tara
Sunisup Bizdeki ne yapsak da geçmedi. Her banyo öncesi zeytinyağı ya da zeytinyağı karbonat sürüyoruz. Yine çıkıyor yine çıkıyor. Konak tarağı aldım. Mustela da aldım. İşe yaramıyor
BEYZANUR2020 Sunisup dört aylık olana kadar çok çektim o konaktan zeytin yağı sürdüm taradım bitti diye sevindim ertesi gün yine. Oldu vazelin sürdüm bebekyagi sürdüm bitti dedim sevindim ertesi gün yine oldu meğerse alerjiymis onu da burda öğrendim şu anda diyetteyim eskisi kadar yok ama sürekli vazelinle bebek yağıyla nemli tutuyorum yoksa yeniliyor belkide kaçak veriyorum diyette
Sunisup BEYZANUR2020 bende alerji mi ki diye düşündüm sordum dr a. Yok bu konak dedi anne baba saç deriniz de sorunluysa ki öyle. Genetik dedi
ebrusmsk Zzzz zamanla temizlenir. Cok pahali ürünler kullanmaya gerek yok. Biz he rbanyo öncesinde zeytinyağı ile saçlarına masaj yapıyoruz. Sonrq ince bi tarakla tarayıp banyosunu yaptırıyoruz