mlkdnc68 Merhaba arkadaslar. 17 gun once normal dogum yaptim 3 gundur kabizim ve tuvaletimi yaptiktan sonra makatta cok kotu agri oluyo oturup kalkmakta yatmakta cok zorlaniyorum daha once basina gelen var mi yardimci olursaniz sevinirim
Keziban mlkdnc68 malesef çoğumuzun sorunu bu. Çatlak veya hemoroid başlangıcı olabilir. Kantaron yağını alıp pamuğa bulayıp o bölgeye koyun insallah ise yarar
Ceyfer mlkdnc68 benimde 18 gun oldu yaparken hafif aci hissediyorum bende idrar yerimde durup dururken bi batma biseyler oluyo 😐 ben 1.30 saat catalda ıkındım benim hemoroid kacinilmaz sanirim 😔😫
Selma42 Arkadaşlar onerimi dikkate alın sonra bana dua edin. Çiğ havuç yemek kabizliga çok iyi geliyor. Üç öğünde ortalama bi boy havuç tüketin. Hem süt yapar. Birde zeytinyağı ni enjektörü çekip (tabiiki iğnesiz) bir iki cm kadar enjektörüe cekip makattan sıkın. Başlarda dışına gidebilir ama zamanla alışırsınız. . Bu yöntem de başta çıkan sertlikgi yumuşatıyor. Birde bir iki kaşık kadar zeytinyağı tüketilirse daha da iyi sonuç alınır. mlkdnc68 GulUmut Huzurum42 Keziban Ebnifa Momzone
GulUmut Ceyfer ben de 28 ocakta dogum yapt ayni dediginiz seyler bende de var, dun doktorum fitil yazdi, biokadin diye, daha bugun kullanmaya basladim 🙄 sizin de akintiniz devam ediyor mu hala?
Ebnifa Bnim 3 ay oldu hala buyuk tuvaletimi yaparken cok aciyo bisi kesiyo orayi sanki. Catlakmi var acaba
Ebnifa mlkdnc68 gun boyu bi sizi agri gbi bisi oluyo evet sonra geciyo tuvalete gitmeye korkuyorum artik
Dilber mlkdnc68 bagirsak catlagi vardir afedersnz hacetlenirken elinize gelir zaten disari srkar bagirsak. Mumkun oldgunca sivi tuketin ve genel cerreha gdip gsterin fitil ve kremle.cok.rhtlatyolar bahatli tuketmeyin ve afedersnz ama ikinmayin. Mumkun oldgunca ikinmayin wc de az durmaya bakin bir sure snra vucut zaten mecbur aticak onu ikinipta zorlanmayin. Bunlar doktor tavsiyesiydi bana syliyeyim dedim
Ceyfer GulUmut evett kanamam yok ama hafif acik kahve akintim oluyo akintinin olmasi normalmis ama vucut toparlaniyo atiyo disari. Bende idrar yerindeki sızıyı anlamiyorum bazen bi agri giriyo doktorum 40inda gel dedi ozamana kadar gecmezse bende soylicem bakalim
Momzone mlkdnc68 40 gün once sezeryan dogum yaptim aynı problem bende de var son bir haftadır hem kabızım ve yaparken de agrıyor sonrasında da devam ediyor. Sebebini bilmiyorum hemoroid degil ele gelen bise yok