1prens1prensesannesii Kızlar kullanan, kullanıp memnun kalan var mı? Ne düşünüyorsunuz bio hakkında?.. Natural kullanıyorum ben 8 aylığız memnunum. Acaba denesem mi diyorum bioyu?
Minnaktospik 1prens1prensesannesii ben de merak ediyorum aslinda oglumun bezleri bitince alip denemek istiyorum
Ecreee 1prens1prensesannesii bnde merak ediyorum.. kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse seviniriz
Happydef 1prens1prensesannesii aldım ama daha gelmedi. Prima kullanıyorum bende eğer pisik yapmazsa buna geçerim diye dusundum
Zeynepinannesiii 1prens1prensesannesii fiyatları gitgide artıyor değişik bez cikara çıkara artiriyorlarmi ne 🤦♀️
Smyy38 1prens1prensesannesii normal sleepy kullanıyorum daha 19 günlük bebeğim hep sızdırıyor değiştiricem bu yeni modelini de kullanmak istemiyorum
ayseadem 1prens1prensesannesii bizde hem bez hemde ıslak mendili sleepy natural kullanıyoruz bezi değiştirmem alıştı çünkü ama ıslak mendilini deneyebilirim altını temizlerken pamuk kullanıyorum ama ellerini falan siliyorum çok memnunum yumuşacık kokusuz
Dadam Baya pahalı değil mi ya, bekleyin bence düşer fiyatı, yeni çıkan ıslak mendil de başlarda pahalıydı sonra düştü.
[silindi] 1prens1prensesannesii indirimdeyken alınır da normalde o fiyata onu almam. Prime pure kullanıyorum hemen hemen aynı fiyat
Mom9 1prens1prensesannesii hiç yeni heyecana gerek yok bence😏 ben natural kullanıyorum bi sıkıntı yok o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum o fiyata
S_x_w 1prens1prensesannesii ben denedim.. sleepy natural kullanıyordum iz yapıyordu.. Malesef bio olanda iz yapıyor😒😒
Smyy38 Ruveyda aynen öyle oluyor güzel özellik prima ya geçtim ben onda da var ama sleepy den memnun kalmadım