Nazli1111 Kızım 3 ay 6 günlük kanguru almayı düşünüyoruz ama kullananlar memnun mu, hangi marka kullanıyorsunuz ? Görüşlerinizi alabilir miyim ?
Rabia83 Nazli1111 solomombaby nin her yöne olanı kullanıyorum çok keyif aldı benim kızım. İçinde uyuduğu çok oldu .. nasipse kardeşi de kullanacak inş o da çok sever ☺️
1koalaannesi Nazli1111 solomombaby ile bebeğimi saatlerce taşırım ve sıfır bel ağrısı 👍🏻Benimki tek yönlü 🥰
YasemiNYagmur1 Nazli1111 baby björn kullanıyorum çok rahat çift taraflı tavsiye ederim. Ama daha erken gibi kullanmanız için 🙄
ozge3747 Nazli1111 solomombaby her yöne modeli çok güzel ama ben biraz geç kullanmaya başladığım için kızım çabuk sıkılıyor
Rabia83 Nazli1111 benim kızım 11 aylık canım hamile olmasam yine taşırım çünkü ağırlığı çok iyi dengeliyor
Nazli1111 Rabia83 himmm ya o kadar şey aldik ki acaba israfa kaçıyor mu diye emin olamadım 😁 Tesekkür ederim
Rabia83 Nazli1111 haklısın canım ben de aynısını düşünüyordum hatta ya kullanmazsa boşa para vereceğim dedim kendi kendime ama çok şükür sevdi ikinci bebe gariban olacak biraz 😂😂
acimavi Nazli1111 eggbaby ergonomik kanguru aldım, ilk başlarda kızım sevemedi, şu an gayet rahat ediyor, çıkıp uzun uzun yürüyüş yapıyoruz, 5,5 aylık
Happydef Nazli1111 bende uzun yola bebeğimle tek çıkacağım için rahat olur diye aldim umarim durur icinde. Mamadus aldım dolaptan indirim kuponuyla 60 a geldi durmazsada icim yanmaz verdiğim paraya dedim