Hasret_Soner Bebeğim 3 ay 23 günlük ve 3 gündür baş parmağını emerek uyuya kalıyor. Gece emmek için uyandığında bakıyorum parmağı ağzında emiyor. Bu yaptığı kötü bişey mi ? Ya da bir sorun olur mu ?
Halimemeva Hasret_Soner bırakıyor canım parmak emmesini bi müddet sonra benim bebeğim bir ay kadar ellerini tanıyana kadar emdi sonra bıraktı
Feryal Hasret_Soner Kötü bir şey gibi görünmüyor. Emme refleksi ile yapıyor bunu. Ama siz rahatsız olduysanız alternatif olarak emzik sunabilirsiniz ufaklığa
nursocum Hasret_Soner Bazı çocuklar öyle canım niye kötü olsun. Sadece dişlek olabilir ilerde onu doktorunla konuş
Zeyha Hasret_Soner Aynı benımkide öyle yeni adet edindi emzik emiyor normalde ama onu atıyor parmağını emiyor sanırım bu dönemde yapıyolar onu Benimkide 3 ay 17 günlük
Hasret_Soner Feryal emzik veriyorum ama yüzünü ekşitiyor beğenmiyor almıyor, elleri daha lezzetli galiba 😊
sokomel kötü bir şey değil çok büyük ihtimalle ilerleyen aylarda bırakır. şimdi parmağını keşfettiği için yapıyor. bizim de öyle oldu ve bıraktı.
Hasret_Soner sokomel inşallah bırakır çünkü annem de aklımı karıştırdı biraz. Alışır büyüyünce de yapar falan dedi 😔
151120 Canım sen yine de dikkatli ol parmağını çektikçe sen ona cazip gelecek ama uzun süre emmelerde parmak eğriliği incelmesi diş eğriliğine sebep oluyor kendimden biliyorum annemler zorla bıraktırmışlar bana 😂
Hasret_Soner 151120 evet ben çektikçe o daha da sinirleniyor deli gibi bütün parmaklarını sokuyor ağzına 😂 dişleri çıkınca falan ısırır canını acıtır parmağına zarar verir diye de korkuyorum. İnşallah o aşamaya gelmeden bırakırız 🙏🏼😊
sokomel bence elini çekmeyin daha çok küçük. yeni şeyler keşfettikçe eskilerini bırakıyorlar. birkaç ay sürerse o zaman başka çözüm ararsınız ben hiç elini çekmedim kendi kendine bıraktı.