yigitbrnmom Kızlar oğlum 3 gün sonra 4 aylık olucak.Destekli oturması için erken biliyorum ama geri kafalı kaynanamsa laftan anlamıyor çocuğu her fırsatta oturtuyor beni dinlemiyor kendi bildiğini yapıyor.Çıldırıcam artık kafayı yemek üzereyim bu yüzden.Siz kaçıncı ayda destekli oturtmaya başladınız bebeklerinizi😏
Mina0607 yigitbrnmom 4. Aydaydım doktoruma sordum oturmaya eğilimi varsa kısa kısa ara ara oturtabilirsin dedi. 4te başladım
Nur3452 yigitbrnmom kucağımda 4.ayda başladım çok kısa oturturmaya. Şuan 6.aydayız biraz daha uzun oturuyor koltukta. Daha dik oturmaya başladı
Gunsss Oğlum 3 aylık gelişimi iyi kısa kısa kucakta başladık biz. Zaten bebek bu ne kadar uzun oturabilir ki mesela ben yemek yerken huysuzlanıyor bazen iki üç dk oturtup kucağıma yemeğimi bitiriyorum
Egelim yigitbrnmom bebeğiniz hazır olup, olmadığını anlayabilirsiniz aslında, biz de 4.ayda başladık kucakta oturtmaya, şu an 5 ay 13 günlük, bebeyatmaz ile destekliyorum.
Aysenur-Goktug yigitbrnmom senin kaynanan dort aylikken baslamis benimki on bes gunluktu bi baktim dizine oturtmus 😁
Mysunshines17 yigitbrnmom Bizimde Doktorumuz 4 ayda destekli oturtun diyerek önerdi fakat ben 5,5 aylıkken başladım şu an 6 ay 24 gunluguz çoğunlukla destekli 5, sn kadar desteksiz durabiliyor bence erken zamanı var daha
minikbaykus yigitbrnmom benimde kucağımda 3 buçuk gibi başladı canim oturmaya çünkü kendisi kucagimdayken kendini ittirip oturmaya çalışıyordu. Doktora sordum bişey olmaz dedi