Sedefela Kızım 6 aylık doğduğundan beri sağarak veriyorum sütümü gece çok sık uyanmaya başladı gündüz verdiğimden daha fazla mı vermeliyim sütü acaba gece uyanma sıklığı azalır mı bilgisi olan var mı gece ile gündüz verdiğiniz cc ler aynı mı
[silindi] Sedefela gece ve gündüz aynı veriyorum canım hatta doktorumuz saat aralıklarını açmamı söyledi 3saatte bir veriyordum 4 saatte bir vermeye başladım sen ne kadar aralıklarla kaç cc veriyorsun
Sedefela [silindi] reflü vardı çok kusuyordu hep az sık verdik şuandada 2 saaatte bir 100 cc içiyor siz ne kadar veriyorsunuz kaç aylık
Sedefela Leylaai düzenli sağımda oluyor artık yapamıyorum ama bu aya kadar buzluğa bile atmıştım her gün
Sedefela Prensesimamine 2 saatte bir 100 cc içiyor gece 120 verdiğimde de içiyor ama süre uzamıyor acaba doymuyor mu diye düşünmeye başladım
[silindi] Sedefela sizin aralığınız çok çok az biberon reddine sebep olabilir bu,4-6 saatte bir vermeniz gerekir.bizim biberon reddine doğru gidiyordu doktorumuz uyardı 4veya 5saatte bir ver diye
Leylaai Sedefela gece sağım yaptınız mı gündüz kaç saatte bi yaptınız bide hangi makineyle kaçar dakika canım
Sedefela Leylaai lansınoh elektrikli makina gündüz iki saatte bir 15’er dakika gecede 4 saatte bir canım
Dobis Sedefela merhaba en başlarda kaç cc çıkıyordu sütünüz? Ben de sağarak veriyorum 1 buçuk aylık olduk ama şimdiden yoruldum,sürekli süt kanallarım tıkanıyor😞
Leylaai Sedefela aynı makine bende de var en son çekimde her göğsü mü 15 dakika? Çok soru sordum kusura bakma canım meme reddi var 3 aylık oğlum sütüm bitsin istemiyorum
[silindi] Sedefela canım 4 saatte bir 120cc veriyorum ben saat aralığını arttırmış olcaksın yani bebeğim 4aylık bu arada😘
Sedefela Dobis ilk zaman 50 cc 75 cc çıkıuprdu sağdıkça çoğaldı sağmayı hiç aksatmadım ama devamlı saat kurdum gece kalktım arttı hatta buzluğa bile baya atmıştım
Sedefela Leylaai ilk 2 dakika zaten uyarı olarak sağıyor sonra kendi kademe belirliyor bir iki kademe yükseltiyorum son ayarda acelem olduğunda sağıyorum ama devamlı son ayarda olursa çok acıyor
Sedefela Leylaai istediğiniz zaman sorabilirsiniz ilk zamanlar bende çok zorlanmıştım yetmeyecek sütüm bitecek diye
Sedefela Dobis sağmadığım zaman benimde oluyor eğer sağımı aksatırsam direk mastit oluyor ve azalıyor sağdıkça düzeliyor
Dobis Sedefela ben gece kalkmıyorum 5 6 saat sanırim ondan oluyor demekki.sizin yönteminizi denicem insallah hem sütüm artar hem tıkanıklık yaşamam
Armesss 5 aylık bebek ne kadar içmeli bilginiz var mı benim oğlum meme reddi yaşıyor sağıma doğru gidiyoruz gibi çünkü bu ay hiç kilo alamadı