Kubramogultay bebeği susmadan 12 saat ağlayan bir anneyim , arabada gezince susardı , elektrikli süpürge ve saç kurutma Makinesi iyi gelirdi ama telefondan açınca pek etki etmiyordu süpürge sesinde uyutabilirsem uyutup süpürgeyi kapatmadan telefondan açıp öyle kapatırdım , masaj iyi geliyor ama benim oğlum yapmama izin vermiyordu , duş aldırmak iyi geliyor , kucakta dik pozisyonda sallayıp yürüyünce sakinleşirdi ama en güzel çözüm sallanan beşiklerdeymiş hatta hamakta beşiği alınca ben çok rahatladım , ayaklarını hep sıcak tutmak çok önemli sürekli sıcak tutun karnına havlu ısıtıp koyun emzik kullanıyorsa eğer damaklı emzik olmasına dikkat edin , süt ve süt ürünleri yumurta dana eti de bizi çok tetikliyordu isterseniz doktorunuzun onayıyla belli süre süt ve süt ürünleri diyetini deneyebilirsiniz , bebek spasına götürüyordum bedeni harekete geçtikçe iyi geldiğini düşünüyorum ilk götürdüğümüz de çok ağladı ama ikinci sefer de daha iyiydi üçüncü sefer de tek başına desteksiz 25 dakika suda durdu oynadı