almila37 Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım bebek yoğunbakim hemşiresi bana 10 kutu bestlak damla göndermiş süt yapar kullansin die aranızda kullanan oldu mu olumlu yada olumsuz bir şekilde etkilendiniz mi kullansam bi yan etki olur mu??
Aysedefnekumas almila37 merhaba bende hicbir etki yapmadi doktorum tavsiye etmisti ama malesef olmayınca olmuyor.
almila37 AntikSokrates suya 20damla yaziyor öyle mi kullndnz sizde uyku bozuklgu gbi fln her hangi bir yan etkisi oldu mu
almila37 Aysedefnekumas anladim canim bana da arkadasm yollamş kullnmdm daha ama yan etki fln yapar mi bilmiorum bilgi almak istedm
AntikSokrates almila37 yok canım uykuma falan etki etmedi zaten bitkisel bir damla içinde rezenesine kadar var suya 20 damla kat sütü çok arttırıyor ben günde 3 kez bu şekilde içiyordum
almila37 AntikSokrates yarin başlayim o zmn cnm bende bakalm işe yarycakmi ya sutum var aslnda cok şükür bebegimde doyuyor ama anne yüreği sütüm fln bitsin istemiorum işe yarayacak süt yapacak herseyi yiyorm
almila37 Yagmursonrasitoprakkokusu bi iki tane deyeyim o zmn etki gormessem bidha denemem mahallede doğum yapan birine veririm belki onlarda işe yarar
Mery1920 almila37 merhaba bende kullanıyorum şu an işe yarıyor çok şükür hunde 3 kere 15 damla olarak kullanıyorum suya veya meyve suyuna döküp içiyorum
jolene almila37 benim sütüm çok azdı, bestlak daml + su + iyi beslenmeyle şaşırtıcı şekilde arttı. 5-6 kutu kullandm en az. Çok memnundum
Esrans almila37 Damladan ziyade Demir eksikliği süt azaltır özellikle herkese söylüyorum neler neler yaptım ama sorun Demir eksikliğiymiş.
almila37 Esrans bnm sütüm var cnm gayettr güzel gelio ama bi alternatif olarak düşnmştm bestlak damlyi