Celiko Bu kartlardan kullanipta memnun kalanlar bebeğime saçma sapan oyuncaklar yerine böyle eğitici şeylerle oynamasini istiyorum ama daha erken sanırım 😄 ileriki aylarda kullanipta memnun kalanlar varmı. 🙂2 aylığız bu arada
Kumsl Celiko erken değil baslayabirsin ayına uygun kartı göster bak nasıl dikkatini çekiyor tabi 3-5 saniye bakabiliyorlar ama ben çok faydasını gördüm kızım 5. Ayına girecek hala anlatarak gösteririm kartları
Furkansmomy Celiko erken değil ben de bu kartlardan almıstım bu aylarda basla ki tanısın anlat tek tek göster konus ilgisini çekiyo inceliyo
Arasannesi Celiko 1. Aydan ıtıbaren göstermeye basladım erken degıl yanı. 0-6 ay aralıgında siyah beyaz kartlar var içerisinde.ayına göre gösteriyosunuz
Oyku123 Celiko tam zamani gostermeniz icin 11 bucuk aylik hala bakiyor onlara . Ben birseyler anlatirdim kartlari gostererek kizimda simdi karti gosteriyor bana anlatiyomuş gibi yapiyor 😂
bgmarik Celiko erken değil gösterin anlatın hatta renkleri bile söyleseniz olur.Şu an anlamaz ama en azından duymuş olur.Zaten belli bir süre sonra ağzına götürecek ilgilenmekten çok
Busra-AselErva Celiko benim kızım 4 aylık 10 günlükken başladık hala kullanıyoruz kartları gösterip hikaye anlatabilirsiniz başta dikkatlerini çok çekmiyo ama tekrarlı gösterildiği zaman faydasını görürsünüz ben gece uyutmadan önce gösteriyorum bişeyler anlatıyorum sakinliyo sonra uyutuyorum
KahramanAnne Celiko Bizde var bu kartlardan 3. Ayda almıştık oğlum çok sevmişti çok ilgisini çekiyordu hatta eşimle verdiği tepkilere çok gülüyorduk😂 Her bebek de aynı olur mu bilmiyorum ama bence deneyin 😊
Ef24 0-4 ay kartları var siyah beyaz oğlum 3 aylık çok seviyor gösteriyorum görselle ilgili bilgi veriyorum şarkı söylüyorum veya hikaye uyduruyorum çok heyecanlanıyor bu kartlara.ellerini ayaklarını hızlı hızlı hareket ettirip gülüyor inceliyor dikkatli dikkatli
Mrvczml Eğitici kartlar çok iyibaşlangıç için, ileride öğrenip szin istesiğiniz kartları size getirie duruma geliyorlar😁 renk söyleyin ördek diyin siyah deyin yuvarlak deyin öğreniyorlar
Denizulas-21 Celiko ben 1 aylıkken falan almıştım zaten orda ayına uygun olarak siyah beyaz şeklinde kartlar çok dikkatlerini çekiyor sesimi incelterek görselde ne varsa hikaye anlatır gibi anlatırdım agugugu hiç susmazdı ah oğluşum ah 17 aylık oldu şimdi çok çabuk büyüyorlar öpün mis bebek kuzunuzu 😍
Ssumru Celiko 3 aylij kizim biz cok memnun kaldık tavsiye ederim 🤗 baya dikkatli bakiyir aguluyor heyecanlanıp kollarını çirpıyor falan 😁 biraz daha fazla sekil olabilirdi ama genel anlamda memnun kaldık
zeyzey14 Celiko ben doğduğunda aldım ilk zaman çekmedi 2 aylık olduk dikkatli bakıyor koyuna bakıp gülüyor aynısı var bende de☺️Anlatıyorum ne olduğu falan beşikteysen koyuyorum