Laborant Momm ben yetmiş seksen veriyorum iki saatte bir sağarsam tabi 7 kilo iki ay on günlük bebeğim
Alyaveannesi Cagla sağarak mi veriyosunuz Gogsunuzu aliniyo mu ben göğsümden verdiğim icin ne kadar isçiyi bilemiyorum
Momm Laborant maşallah sizin de kilonuz iyiymiş ben gündüzleri emziriyorum sadece gece yatınca veriyorum onda da 60cc filan demekki biraz yükseltmeliyim
Gokceperi Laborant maşallah bebişinize bnm oglumda 2 ay 1 haftalık tam 5 kilo ki meme + mama gidiyoruz doktor normal dedi ama ben kilo alsın istiyrö olmuyor boyu uzun dio doktor 2 ayda 10 cm uzadı kiloya takılma gayet sağlıklı dio ama ne bilim
Babyboyy Laborant bizim ki 4buçuk aylık 8 kg doktor bu kiloyu bile fazla gördü 1 yaşında en fazla 10 kg olması gerekiyor deri obezite şekerle uğraşırsın falan dedi sizin doktor kilosunu normal mi görüyor
Laborant Momm yükseltme fazla veriyorum biLe ben altmış içiyo gerisini zorla içiyo zaten 😂 sadece anne sütü içiyo ama bizimki
Miraclemom Momm ben de hıc 120 ye cıkamadım malesef 90 yapıyorum mama yarım saat arayla 30 30 30 içiyor bizde de bir tuhaflık mı var?
Deletedmom324 Momm doymuyosa agliyordur zaten. Bebeklerin midesi balon gibi. Ne verirsek onu aliyorlar. Bence talep etmesini bekleyin. Biz 5 ayligiz 90 cl içiyor 🤷🏻♀️ Kilomuz da iyi
Ahsen20 Kizlar nasil sagiyorsunuz bn elimle sagiyorum 10 cc anca olmuyor yani elle beceremiyorum galiba
Alyaveannesi Gokceperi canim bazi bebekler kilolu doğduğu icin hemen cabuk artar kilolari bebis kac kilo dogdu
kuzeymom Ahsen20 elektrikli makınalar fiyat açısından biraz pahalı oluyor ama eğer elektrikli makina olursa sağması dahada rahat
Ahsen20 kuzeymom anladim bn elektrikli bi tane alayim bi deniyim ne kdar sutun cikacak almadan bilemicem ellede tam sağılmıyor veya bn beceremedim
Cagla Alyaveannesi evet ilk 5 dk emiyo sonra emmiyo bende cogu zaman sagip veriyorum direkt bide mama verdgm icin nekdr içtiğini biliyorum
mavisilegamzeli Ben ne kadar verirsem içiyor oğlum maşallah 🧿 yalnız manuel el pompasıyla sağıyordum bir kaç kez göğüs uçlarımı yara yaptı 😩😩😩 Halbuki hızlı ve rahat oluyordu. Elle sağıyorum şimdi çok yorucu 🥵