Babymm 2,5 aylık düzeltilmiş olarak gribiz bir haftadır hala geçmedi burundan sesler geliyor bir türlü geçmiyor damla kullanıp çekiyoruz ama yok ne aldat sürede atlatıyorlar tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var 😭
Kirpapatyasi1 Babymm Serum fizyolojik yapın burnunu öyle temizleyin. Sık sık besleyin sıvı kaybı olmasın. Bize doktor bi damla vermişti ama herkesin bebeği farklı size yaramayabilir
Elos-92 Babymm genelde 10 gün sürer derler ama bebeğiniz çok küçük bilmiyorum. Grip olduğu y kim söyledi doktor ise eğer geçeceği zamanı da az çok söylemiştir
Nas1985 Babymm Canim benim ikizlerimde ayni sekilde surekli temizliyorum 1 hafta oldu daha gecmedi burun damlasi kullaniyorum burun dolu oldugu icin mamada icmek istemiyolar bir an önce atlatirlar insAllah
Babymm Nas1985 evet canım ya yemesi çok azaldı yarım bırakıyor hep çok canım sıkkın valla nasıl açılacak bu burun anlamadım korkuyorum ciğere inerse diye 😔
Nas1985 Babymm Canim benim doktorum burun temizleyici önerdi eczaneden aldim surekli temizledim burunlarini bir kac gun havada verdim biraz daha iyiler