BinnurMetehan Merhaba ek gıdaya geçmemize 2 hafta kaldı :) bebeklerinize sadece patates havuç mu yedirdiniz ? 6. Ayda bebekler başka ne yer ? Çorba gibi sulu gıdalarda yiyebiliyormu
gamzeligamze BinnurMetehan Önce tadımlar, doyurmak için değil tattırmak için yedirin.Yoğurt ile başladık ( 3 gün kuralı uyguladım ) sonra patates ile devam ettik ☺️
Kadrisslp BinnurMetehan Merhaba. Bende 5. Ayda tadımla başlamıştım. Doymak için değildi. 3 gün kuralı ile tadım yaptk. Ana öğün yine anne sütü ile devam ettim. İlk yoğurt denedik . Tadımlar bitince çorba şeklinde de yapıp veriyordum. Tatlı patates bal kabağı havuç taze fasülye kereviz kabak brokoli karnabahar elma armut muz pırasa denemiştik
peksokomelli BinnurMetehan ben 5.ay başladım tadımlara. 3 gün bir sebzenin püresini verdim sadece. Arada boşluk günler de bıraktım. 6.ayda öğlenleri bir öğün yemeye başladı. Ama tadımlar baya eğlenceliydi 😃 patates, havuç, kabakla başladım ben
BinnurMetehan gamzeligamze teşekkür ederim süt alerjimiz var yoğurtla başlayamıycaz malesef :( 7. Ayda mı herşeyi yemeye başlıyorlar :)
gamzeligamze BinnurMetehan Sebze ile başlayın o halde :) Meyve tadımlarını sebze tadımları bitince yaptım önce sebze tadımları yapın ki meyvenin tatlılığına alışıp sebzeyi reddetmesin evet 7.ayda falan tam anlamı ile yemeye başlıyorlar sayılır ☺️