Tugcecekin Anneler sizlere soruyorum kolay uyuyan bir bebeğim varken ben bunu zorlaştırdım nasıl yoluna koyabilirim 🤦🏻♀️Bana akıl versin lütfen beş ay 10 günlük bebeğim
Tugcecekin ArenAta naptım biliyor musunuz kızmayın ama şimdi böyle dedim diye şikayetçi değilim yani 🤷🏻♀️On gün önceye kadar kendi bağımsız uyuyordu şimdi hem koynumda hemde elektrikli süpürge sesi ile uyuyor 🤦🏻♀️
Tugcecekin Melegimsin beş ay on günlük 😊ya önceden bağımsız uyuyordu bi ara çok gazı oldu kucağıma aldım hem hem de elektirikli süpürge sesi ile uyumaya başladı 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Tugcecekin Okuna gaz sancısı gibi bi olayı oldu atak dönemiydi sanırım çok ağladı üç gün sürdü böyle dayanamadım aldım koynuma tamam kötü birşey değil ama nasıl bırakırız ilerde böyle uyumayı onu düşünüyorum onun için zor olucak
Okuna Tugcecekin desteksiz uyumayı bilen bebekler devam edebiliyor o şekilde uyumaya sıkıntı olmaz sancıları bitince devam et desteksiz uyutmaya alışırlar eski düzenlerine çünkü nasıl uyacağını öğrenmiş biliyor
Tugcecekin Okuna yaaaa 10 gün falan oluyor geç sayılmaz değilmi inanın kendim için değil bebeğim için istiyorum ilerde zor olucak onun için