Cascas19 Ftmnrhazal kim napsın benim WhatsApp ımda ki konuşmaları benim fotoğraflarımı ya. Sanki herkes CIA ajanı gizli bilgileri çıkacak. Mark Facebooka yüklediğim 2000 fotoğrafla uğraşmadı 15 yıldır oturup WhatsApp tan benim fotoğraflarımı mı alacak Allah aşkına 😂😂😂
1yaramazannesi Arkadaşlar yanlışıkla onay verdiyseniz eğer wp ’yi ayarlardan hesabınızı dilin tekrar onaylayın izin iptal oluyor ben yaptım oldu hatta tekrar bildirim geldi şimdi değile bastım
Evhamlianne Elimizde şu akıllı telefonlarımız olduğu sürece her veriyi topluyorlar zaten, whatsapp en masumu 🤪😅 Ayrıca telegram kullanan anneler, güvenlik açığı var telegramda ve ruslara ait zaten.
miniktosbagam bjkesra1903 gönül isterdi bip indirelim ama berbat bir uygulama daha önce indirdim hiç beğenmedim bu gidişle sms e döncez 😁
Merveervam18 Son_1453 ben merak edip girdim birine çoluk cocuk var hep kullanıcı adı sordu bende attım bi isim gruba girince görmüyorlar seni bile yazan olacakmı diye bekledim baktım yok gruptan cıkıp grubu sildim
esrerkn Bence devlet buna bir önlem alır. Sonuçta sadece bizim sohbetler dedikodular olarak düşünmemek lazım wp ı. İmzalar yazışmalar mailler ekran resimleri vs. Resimler ses kayıtlarından hariç bunlarda göz önünde bulundurulur. Ya whatsap ülke olarak erişimi engellenip yeni bir uygulama geliştirirler yada …. yada bilmiyorum 😂
wafflee_42 Facebook kullanıcısı değilim ama aynı tehlikeyi facenin de taşıdığını söylüyorlar. Sizce doğru mu ?
filtrelikahve Volmine ayarlardan gizliyorsun cnm kişilerim yap hepsini 😊 ve snra diğer yakında olan kişilerde görünür yap diyen yere basarak gorunur yapma göremezler kimse yazmaz cnm 😊
elifsezer_ Ftmnrhazal Ya ben okumadan kabul ettim.Acaba içeriği nedir.Yani bilmeden neyi kabul ettim.
basakgolbasi Ftmnrhazal Az önceden CNN haber verdi.WhatsApp’tan çok hızlı ve yoğun bir kaçış olduğu için WhatsApp geri adım attı.Gizlilik ve verilerin korunması politikasına devam kararı alınmış. diye bir mesaj geldi bana 🤷🏼♀️