minikcasper Kızlar normal doğum yaptım kesi oldu dinlenmeye hiç zamanınm olmadı bebeğim küveze alındı birden arabaya in bin derken zorladım belkide. Sizin dikişiniz nasıl. Benim yandan yaptı kesi dikişi bakınca açıklık görüyorum ipleride görüyorum böyle olması normal mi zamanla mı toplıcak et kendini. Pazartesi gidicem göstericem inşallah açılmamıştır ya çok korkuyorum açılmıştır diye.
Beyzanaz34 minikcasper açılsa da kendi kendine kapanıyor benimde açılmıştı kendi kendine kapandı şuan çok iyi durumda hiç gözükmüyor bile
minikcasper Beyzanaz34 ya anlayamıyorum ki bakınca görüyorum ama normali bu mu yoksa açıldı da ondan mı anlamıyorum ilk doğumum nette de doğru düzgğn çıkmıyor bişey. Hani dediğiniz gibidir belkide yeni olduğu için açılsa da kapanabilir.
Beyzanaz34 minikcasper açılmış olabilir temiz tutmaya özen gösterin ve eğer olursa direk acile gidin antibiyotik yazarlar enfeksiyon varsa sonra daha zor oluyor
minikcasper Beyzanaz34 pazartesi doktoruma gidicem baksın açılmış mı normal mi benimde içim rahat etsin en azından der normal ya da açılmış toplar kendini ya da tekrardan dikiş lazım falan oy oy.
elizitosunannesi Benim de 2 ay oluyor, eriyen dikis var, iyilesti ama dokununca içerisinde sertlesme var sanki oyle olan var mi peki
Nesli_38 Canım korkma 2 ay oldu doğum yapalı benim dikişlerimde öyleydi iyileşmeye başiladığında açılmış gibi görünüyo şuan toparlando baya geçti yani eğer dikişlerinde bi acı hissetmediysen anlık açılmamıtır
minikcasper Nesli_38 acı hatırlamıyorum canım ama çok zorladım kendimi doğum yaptım ertesi gün hastane koşturmacası oldu eve git gel araba bin in zorlandım dinlenemedim. O anın üzüntüsüyle belki de anlamadım ama inşallah dediğin gibidir ya açılmıştır diye korkuyorum.