rumgayy Sheriffe acıklamak zorında değilsin sohbet etmek isteyen anneler3 sordum dha acıklayıcı yazıyorlar…
kuzum54 Whatsap facebookla anlaşma imzalamış yani sozlesmeyi kabul ettiğimizde whatsapla yapılan Facebook şirketi veri tabanına da düşecek . Yasal olarak iki seçenek sundukları içinde itiraz etme durumu olmuyor
Egelim kuzum54 çokta önemsenecek bir şey değil aslında, neden bu kadar büyütüldü anlamadım, sürü psikolojisi galiba.
BalarisiYusra rumgayy aynen öyle mahremiyet kalmadı valla bu sosyal ağlarda herşeyimize erişecekler kabul edersek ve kullanabilecekler
Sheriffe rumgayy cevap vermedim zaten ama forum kullanmak bu değildir aslında kurallarda da var aradığın yada açacağın konu sitede varsa orda sohbet edersin yeni başlık açılmaz. Sen bşr soru sordun bende cevabınon yerini söyledim tersleyecek bişey yok ayıp yani. Ordada bir çok açıklayıco kpnuşma var göz atsanız anlarsınız
kuzum54 Egelim aslında evet yani sonuçta Instagram’da face bağlı hatta gmail de olan tüm fotoğraflar. Akıllı telefonları kullandığımızdan beri her şey bir yerlerde veri tabanında saklanıyor. Kartlarımız, fotoğraf kodlarimiz, sifrelerimiz,konumumuz
Egelim rumgayy ben onayladım, rahatgillerdenim, kullanmaya devam edeceğim ve bir sorun olacağını düşünmüyorum
Ezgimhm Aslında korkulacak bisey yok yanı sonuçta gizli saklı bir seyler yapmadığınız sürece sıkıntı olmuyor bence iyi birsey tacız edeni var tehdid edeni var mahkemeye gitsen hemen bulunuyor whatsap üzerinden konuşmalar