Sedakaraagac Kizlar 6 ay emzirdim ama artik mama takviyesi yapmam gerekiyor hipp mama aldim kaç ölçek kullanmam lazim anlayamadim?
hemsirebiranne Sedakaraagac 6 aylık bebeğe 180 210 cc yapabilirsin , bi dene kaç yerse ona göre devam edersin
Birsenvergili Sedakaraagac hipp kullanıyorum bende 6 aylık bebeğe 150 cc diye biliyorum az gelirse doymazsa gene verirsin
Deletedmom324 Sedakaraagac biz de hem meme + mama gidiyor. Meme uzerine 90cl veriyorum. Az ile baslayin bosa gitmesin. Mamayi yapmasi kolay zaten. Kaynamis bekletilmis su kullanacaksiniz.
hemsirebiranne Sedakaraagac hangi mamayı kullanıyorsunuz , kutunun üzerinde yazar kaç cc ye kaç ölçek diye . Ben hipp kullanıyorum 30 cc ye 1 ölçek olarak
Sedakaraagac hemsirebiranne hipp aldim evet yaziyor ama biraz karisik anlatmislar anlamadım 30 cc ye 1olcekse bende ona gore ayarliyim o zaman pek sevmedi mamayi ama inşallah alisir
Deletedmom324 Sedakaraagac silme bir kasik icin 30 cl su olacak. Uzerinde yazar. Biraz su koyun biberona. Mamayi koyun. Calkalayin. Kalan suyu ilave edin. Anlatabildim mi 😂